Ο Tim Cook
δημοσίευσε ένα tweet σήμερα, λίγες ώρες πριν από την κεντρική παρουσίαση της Apple που ονομάζεται Spring Loaded. Το αφεντικό της Apple λέει ότι είναι έτοιμος για τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος.

Το τιτίβισμα του Tim Cook πριν από την ομιλία της Apple Spring Springed Loaded ...

"Είναι ένα όμορφο ανοιξιάτικο πρωινό για μια εκδήλωση της Apple", έγραψε ο Tim Cook στο tweet του! "Τα λέμε σύντομα" , πρόσθεσε. Το κείμενο συνοδεύεται από μια φωτογραφία του Apple Park, όπου μπορούμε να δούμε ότι ο ήλιος λάμπει. Όσον αφορά την κεντρική παρουσίαση, θα καταγραφεί εκ των προτέρων, όπως συνέβη και για τους άλλους κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Υπάρχει όμως και ένα στοιχείο σχετικά με το tweet. Ο Tim Cook δημοσίευσε το μήνυμά του στην εφαρμογή Twitter στο iPad. Είναι ενδιαφέρον όταν γνωρίζετε ότι το αστέρι της ημέρας πρέπει να είναι ένα νέο iPad Pro. Το tablet αναμένεται να έχει οθόνη Mini-LED, το τσιπ A14X (τόσο ισχυρό όσο το τσιπ M1 στους πιο πρόσφατους Mac) και υποστήριξη Thunderbolt μέσω της θύρας USB-C.

Ο Tim Cook είναι έτοιμος για την ομιλία της Apple Spring Springed

Η βασική παρουσίαση της Apple θα ακολουθήσει στις 8 μ.μ. ζωντανά στο iPhoneAddict και θα μεταδοθεί ζωντανά από αυτήν την ειδική σελίδα .