Η Apple δεν υπογράφει πλέον το iOS 14.4.1

Το iOS 14.4.1 κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου . Αυτή ήταν μια μικρή ενημέρωση για μία φορά. Η Apple είπε μόνο: «Αυτή η ενημέρωση φέρνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Συνιστάται για όλους τους χρήστες » .

Τότε υπήρχε το iOS 14.4.2 στις 26 Μαρτίου που είναι επίσης μια ενημέρωση ασφαλείας. Φαίνεται να είναι αρκετά σημαντικό, αφού κλείνει ένα ελάττωμα ασφαλείας που έχει ήδη αξιοποιηθεί από τους χάκερ. Το ελάττωμα βρίσκεται στο WebKit, την μηχανή απόδοσης του Safari.

Οι χρήστες του iPhone μπορούν ακόμα να εγκαταστήσουν το iOS 14.4.2 μέχρι σήμερα. Αυτή είναι η μόνη έκδοση που υπογράφει η Apple. Σύντομα θα υπάρχει το iOS 14.5. Η Apple προσέφερε ένα έκτο beta αυτήν την εβδομάδα και έχει ήδη πει ότι η τελική έκδοση θα φτάσει την άνοιξη . Δεν έχουμε ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία. Αλλά φαίνεται να είναι θέμα ημερών.

Ως υπενθύμιση, αυτή η ιστορία της υπογραφής του υλικολογισμικού παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους λάτρεις του jailbreak. Δεν μπορούν να καταστραφούν όλες οι εκδόσεις, εξ ου και το ενδιαφέρον να παραμείνετε σε μια παλιά ενημέρωση για να αποσυνδέσετε τη συσκευή σας.