"Κακό προφίλ. Αυτό το προφίλ είναι κατεστραμμένο και δεν μπορεί να διαβαστεί », λέει το iOS. Με άλλα λόγια, το iPhone δεν μπορεί να επαληθεύσει αυτό το προφίλ που μεταβαίνει στο κανάλι beta. Επομένως απορρίπτεται και η συσκευή παραμένει στο επίσημο κανάλι ενημέρωσης.


Η προέλευση αυτού του σφάλματος δεν είναι ακόμη γνωστή.
Η Apple δεν έχει κοινοποιήσει τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα. Αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι η Apple θα διορθώσει σύντομα την κατάσταση με μια αλλαγή στο προφίλ (ή στους διακομιστές της). Για χρήστες που έχουν ήδη εγκαταστήσει το προφίλ, δεν υπάρχει πρόβλημα και η λήψη beta μπορεί ακόμα να γίνει. Η πιο πρόσφατη έκδοση είναι
η έκδοση beta του iOS 14.5

Τι να κάνω ? Δυστυχώς τίποτα. Η Apple έχει τον έλεγχο εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μια επιδιόρθωση από αυτήν. Εάν θέλετε πραγματικά να εγκαταστήσετε ένα iOS beta τώρα και να παρακάμψετε το κατεστραμμένο προφίλ, μεταβείτε στο Κέντρο Dev , συνδεθείτε με τον λογαριασμό προγραμματιστή σας και πραγματοποιήστε λήψη του υλικολογισμικού σε μορφή IPSW για μη αυτόματη εγκατάσταση από το Finder (ή το iTunes εάν έχετε Windows Η / Υ).