Οι λεπτομέρειες που κοινοποιούνται για το iPhone SE του 2022 και το 2023, μας δείχνουν την ιδιαιτερότητα μιας τρύπας στην οθόνη.
Θα συνδεθεί λοιπόν και με το iPhone 14, το οποίο θα δει το φως της ημέρας τον επόμενο χρόνο.

Μια τρύπα στην οθόνη του iPhone SE του 2023;

Ο αναλυτής Ross Young μας εξηγεί ότι το iPhone SE του 2022 θα έχει ακόμα την οθόνη LCD 4,7 ιντσών. Το τρέχον μοντέλο βασίζεται στο iPhone 8 και προφανώς θα είναι το ίδιο για τον διάδοχό του και θα πρέπει να έχει καλύτερο επεξεργαστή και υποστήριξη για 5G κάτω από 6 GHz. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε αυτό ότι δεν θα υπάρχουν κύματα χιλιοστών, εκείνα που επιτρέπουν πολύ μεγάλες ροές. Όμως οι Έλληνες πάροχοι δεν προσφέρουν κύματα χιλιοστών προς το παρόν (αυτό θα έρθει σε λίγα χρόνια).

Όσο για το iPhone SE του 2023, θα έχει δικαίωμα σε μεγαλύτερη οθόνη 6.1 και μια τρύπα ψηλά για να φιλοξενεί τον μπροστινό αισθητήρα των φωτογραφιών. Ο Ming-Chi Kuo το έχει ήδη πει ότι η Apple θα πρέπει να εγκαταλείψει την εγκοπή με το iPhone 14 το 2022 για να βάλει ακριβώς μια τρύπα οπως και η Samsung εδώ και χρόνια. Σας κάνει να αναρωτιέστε αν το Face ID θα εξακολουθεί να υπάρχει? Αλλά αυτό το πρόβλημα δεν είναι επίκαιρο με το iPhone SE, καθώς η αναγνώριση προσώπου δεν είναι διαθέσιμη. και θα είστε ικανοποιημένος με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.

Αυτή η τρύπα στην οθόνη του μελλοντικού iPhone entry-level δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση νέα. Αρκετοί κατασκευαστές smartphone Android την έχουν ήδη υιοθετήσει. Αυτό επιτρέπει περισσότερο χρήσιμο χώρο στην οθόνη.