Ένα νέο Apple TV βρίσκεται σε εξέλιξη και μία από τις νέες δυνατότητες θα πρέπει να είναι μια οθόνη 4K στα 120Hz. Σε κάθε περίπτωση
, αυτό μας λέει ο κώδικας για το tvOS 14.5, το οποίο είναι διαθέσιμο επί του παρόντος σε beta

Οθόνη 120 Hz για το επόμενο Apple TV

Οι αναφορές στα "120Hz"  υπάρχουν στην επερχόμενη ενημέρωση του Apple TV, σύμφωνα με το 9to5Mac . Βρίσκονται στο επίπεδο του PineBoard, το οποίο είναι το κωδικό όνομα του συστήματος που ελέγχει τη διεπαφή του κουτιού της Apple. Είναι ένα παρόμοιο με το κωδικό όνομα Springboard σε iPhone και iPad.

Αυτό μας λέει ότι ένα Apple TV με οθόνη 120 Hz και η χρήση μιας θύρας HDMI 2.1. Το τρέχον μοντέλο διαθέτει θύρα HDMI 2.0 και επομένως θα πρέπει να περιορίζεται σε οθόνη 60Hz.

Ποιο είναι το σημείο των 120 Hz; Έχετε μια πιο ομαλή εικόνα από ό, τι σήμερα. Η Apple προσφέρει ήδη μια τέτοια οθόνη στο iPad Pro. Η άφιξη στο Apple TV θα μπορούσε να είναι επωφελής, ειδικά όσον αφορά τα παιχνίδια. Θα ήταν επίσης ένας τρόπος να ανταγωνιστείς το PlayStation 5 της Sony και το Xbox Series X της Microsoft. Σε τελική ανάλυση, αυτές οι δύο κονσόλες υποστηρίζουν επίσης 120 Hz.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο Apple TV, αν και είναι το μέσα στο 2021 . Ωστόσο, οι φήμες έχουν ήδη δώσει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, όπως το γεγονός ότι θα έχει έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή και ένα νέο τηλεχειριστήριο .