Enlighten Tweak - Κάμερα νυχτερινής λειτουργίας για το iOS

0


Πόσο συχνά πιστεύετε ότι η φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό στην κάμερα της συσκευής iOS μπορεί να είναι πολύ καλύτερη;
Αν και δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την κοινότητα που δεν είναι jailbroken, η κοινότητα jailbreak απολαμβάνει σαφώς μια μεγάλη ποικιλία τροποποιήσεων που προσθέτουν / βελτιώνουν τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του iPhone / iPad.  Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για το
Enlighten  tweak  που βελτιώνει την απόδοση φωτογραφίας χαμηλού φωτισμού του jailbroken iPhone σας.

εγκατάσταση-enlighten-tweak-iphone 

Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή του iOS  XCXiao και  το  Enlighten  tweak βελτιώνει την εφαρμογή φωτογραφικής μηχανής i, επιτρέποντάς της να τραβάει πολύ καλύτερες φωτογραφίες σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε μπροστά, πρέπει να είστε ξεκάθαροι ότι μιλάμε εδώ για φωτογραφία με χαμηλό φωτισμό. όχι τη νυχτερινή λειτουργία .

Ο προγραμματιστής κυκλοφόρησε πρόσφατα την έκδοση 1.1.0 του Enlighten tweak και υπάρχουν σημαντικές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες .

Όπως μπορείτε να δείτε το  tweak Enlighten θα βελτιώσει την αποθαρρυντική απόδοση φωτογραφίας χαμηλού φωτισμού του iPhone σας, βοηθώντας σας να τραβήξετε φωτογραφίες καλύτερης ποιότητας. Ελέγξτε τις παρακάτω εικόνες σύγκρισης για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πώς λειτουργεί.

enlighten-tweak-low-light-iphone

enlighten-tweak-low-light-performance-iphone

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Enlighten Tweak;

Μετά την επιτυχή εγκατάσταση του tweak, θα παρατηρήσετε ένα κουμπί εναλλαγής να εμφανίζεται στην εφαρμογή κάμερας iOS με γραφή ως "E" επάνω δεξιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το τσίμπημα και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να τραβήξετε μια υπέροχη εικόνα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

  • Εστίαση στο αντικείμενο.
  • Κρατήστε το τηλέφωνό σας ακίνητο.
  • Τραβήξτε τη φωτογραφία.

Εκτός από το κουμπί εναλλαγής "E", θα εμφανιστεί επίσης ένα ειδικό παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις που θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε το τσίμπημα. Μαζί με αυτό, θα υπάρξει εναλλαγή για  τη λειτουργία υψηλής ποιότητας . Φυσικά, μπορείτε να καταλάβετε ότι η Λειτουργία Υψηλής Ποιότητας θα σας προσφέρει καλύτερες φωτογραφίες, αλλά επειδή απαιτεί περισσότερη ισχύ επεξεργασίας, συνιστάται η εναλλαγή Ενεργοποίηση μόνο εάν χρησιμοποιείτε iPhone 8 ή παραπάνω.

enlighten-tweak-iphone-better-low-light-images

Έκδοση
1.1.1
Τελευταία ενημέρωση 25 Ιανουαρίου 2021
Υποστηριζόμενες εκδόσεις iOS iOS 13.0 - 13.7
Τιμή Πληρωμή (1,99 $)

Εγκατάσταση Enlighten Tweak (iOS 13.0-13.7) 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Διαχειριστή πακέτων της επιλογής σας και να αγοράσετε το tweak για 1,99 $ από το Repixory Packix στο iPhone σας που είναι jailbroken που εκτελείται σε iOS 13.0-13.7. 



 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !