Νέες ασκήσεις για το Apple Fitness +

Σύμφωνα με την Apple, οι ασκήσεις Fitness + της Apple για έγκυες γυναίκες θα πρέπει να τις βοηθήσουν «να παραμείνουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια μιας υγιούς εγκυμοσύνης και να προετοιμαστούν για τη ζωή με ένα νέο μωρό» . Οι νέες δραστηριότητες αποτελούνται από 10 ασκήσεις αντοχής και ανάκτησης. Η Betina Gozo, η οποία είναι έγκυος, θα είναι ο προπονητής. Θα συνοδεύεται από άλλους προπονητές και μητέρες. Οι ασκήσεις αυτές διαρκούν 10 λεπτά.

Οι ασκήσεις για τους ηλικιωμένους βοηθούν τους χρήστες να παραμένουν ενεργοί σε οποιαδήποτε ηλικία, δίνοντας έμφαση στη δύναμη, την ευελιξία, την ισορροπία, τον συντονισμό και την κινητικότητα. Ο προπονητής Molly Fox αναλαμβάνει την παρουσίαση. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει οκτώ προπονήσεις όπου η Molly συνοδεύεται από τον Gregg Cook για δύναμη, τον Dustin Brown για γιόγκα, τον Bakari Williams για προπόνηση διαστήματος υψηλής έντασης και τον Jhon Gonzalez για χορό. Οι περισσότερες προπονήσεις γίνονται με έναν ελαφρύ αλτήρα ή με το σωματικό βάρος, ενώ άλλες τροποποιούνται με καρέκλα ή σε τοίχο. Οι προπονήσεις διαρκούν 10 λεπτά.   

Η Apple επεκτείνει επίσης τη λίστα των προπονητών της στο Fitness + με την Jonelle Lewis, μια νέα προπονητή γιόγκα. Τέλος, ανακοινώνεται μια νέα συνεδρία "Place à marche" στο Apple Watch. Θα είναι με την ηθοποιό Jane Fonda, με διαθεσιμότητα από τις 19 Απριλίου.

Ως υπενθύμιση, το Apple Fitness + διατίθεται μόνο στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για ένα λανσάρισμα στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Η τιμή είναι 9,99 $ / μήνα ή 79,99 $ / έτος.