Μέχρι 1 εκατομμύριο δολάρια για την Conservation International από την Apple

Το συνολικό ποσό (το οποίο θα είναι το πολύ μέχρι 1 εκατομμύριο $ δολαρια) θα διατεθεί στο Conservation International. Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιδιώκει την προστασία των σημείων βιοποικιλότητας, των άγριων χώρων με υψηλή βιοποικιλότητα καθώς και σημαντικών θαλάσσιων περιοχών. Η ομάδα είναι επίσης γνωστή για τη συνεργασία της με ΜΚΟ και αυτόχθονες πληθυσμούς.

Η Apple μας λέει λίγο περισσότερα για το έργο της με το Conservation International:

Η Conservation International προσπαθεί να αναδείξει και να εξασφαλίσει τα βασικά οφέλη που παρέχει η φύση στην ανθρωπότητα. Συνδυάζοντας την επιτόπια εργασία με καινοτομίες στην επιστήμη, την πολιτική και τα οικονομικά, η Conservation International βοήθησε στην προστασία περισσότερων από 6 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων γης και θάλασσας σε περισσότερες από 70 χώρες.

Αυτή η πρωτοβουλία για δωρεά ενός δολαρίου για κάθε αγορά που πληρώνεται με την Apple Pay στα Apple Stores φαίνεται να είναι μόνο για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple έχει στείλει email στους χρήστες που έχουν το Apple Pay για να τους ενημερώσουν σχετικά.