Εντοπίστε το χαμένο iPhone σας με τον Βοηθό Google

Δείτε τι λέει στην Google σχετικά με τον οδηγό χρήσης της Google για να βρει ένα χαμένο iPhone:

Δεν θυμάστε πού βάλατε το τηλέφωνό σας; Μην ανησυχείς. Ήδη εφτασε μία από τις πιο δημοφιλείς δυνατότητες του Βοηθού Google, μπορείτε να πείτε στο έξυπνο ηχείο Nest ή στην έξυπνη οθόνη σας "Hey Google, βρείτε το τηλέφωνό μου" για όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone. Για iPhone, όταν συμφωνείτε να λαμβάνετε κρίσιμες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Google Home, θα λάβετε μια ειδοποίηση και θα ακούσετε έναν εξατομικευμένο ήχο κλήσης (ακόμα και αν το τηλέφωνο βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία ή εάν έχετε Μην ενοχλείτε). Είναι ενεργοποιημένο).

Όπως πάντα με το Google, αυτή είναι μια καινοτομία στη διαδικασία ανάπτυξης. Ίσως να μην μπορείτε να το δοκιμάσετε σήμερα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να περιμένετε μερικές ημέρες ή εβδομάδες για να φτάσει στο μέρος σας. Η Google δεν προσφέρει έναν τρόπο να αναγκάσει την ενεργοποίησή της.

Ως υπενθύμιση, η Apple προσφέρει ήδη τη λύση της για να βρει μια χαμένη συσκευή. Αυτό συμβαίνει μέσω της εφαρμογής Εύρεση μου. Η υπηρεσία είναι επίσης προσβάσιμη από τον Ιστό μέσω του ιστότοπου iCloud.