Το Facebook προετοιμάζεται να ενσωματώσει το WhatsApp και το Facebook Messenger

0

Μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι το Facebook εργάζεται για να ενσωματώσει το Facebook Messenger και το WhatsApp  σε μια εφαρμογη.  

Πριν από περίπου δύο χρόνια, το Facebook ανακοίνωσε το σχέδιό του για ενοποίηση των WhatsApp, Instagram και Messenger. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, το Facebook είπε ότι δεν ενοποιεί τις υπηρεσίες του, αλλά τις συγχωνεύει με την υποκείμενη αρχιτεκτονική των υπηρεσιών ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτό έγινε έτσι ώστε οι χρήστες σε όλες τις πλατφόρμες να μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, ακόμη και αν δεν έχουν καποια από αυτες.

Πέρυσι, είδαμε το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού η εταιρεία ανακοίνωσε τις δυνατότητες cross-messaging μεταξύ Instagram και Messenger . Τώρα, η WABetaInfo ανέφερε ότι η εταιρεία εργάζεται για να ενσωματώσει το WhatsApp και το Facebook Messenger.

Ο Ιταλός leaker Alessandro Paluzzi , ο οποίος ανέφερε νωρίτερα ότι το Instagram εργάζεται σε κατακόρυφες ιστορίες τύπου TikTok , βρήκε μια συνομιλία μέσω WhatsApp στο Facebook Messenger. Παρόλο που δεν είναι ακόμη δυνατό να ενσωματωθούν και οι δύο υπηρεσίες, ο Paluzzi κατάφερε να «αναγκάσει» μια συνομιλία WhatsApp στο Facebook Messenger για να δείξει πώς θα μοιάζει η λειτουργία.

Λέει ότι η λειτουργικότητα θα είναι «εντελώς προαιρετική», όπως είναι ήδη με το Facebook Messenger και το Instagram. Θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε και τις δύο υπηρεσίες όπως θα κάνατε κανονικά εάν δεν αποδεχτείτε τη αυτή τη λειτουργικότητα.

Το WABetaInfo  λέει ότι πολλές δυνατότητες που έχουν εφαρμοστεί στο Messenger, όπως οι αντιδράσεις μηνυμάτων, ενδέχεται να έρθουν στο WhatsApp στο μέλλον ως μέρος αυτής της ενημέρωσης.

νέο whatsapp ios αναφέρει σήμα

Το WhatsApp, από την άλλη πλευρά, δοκιμάζει κάποιες μικρές αλλαγές στη σχεδίαση στην εφαρμογή του iOS. Η έκθεση αναφέρει ότι το TestFlight beta του WhatsApp δοκιμάζει ένα επανασχεδιασμένο σήμα αναφοράς στη συζήτηση. Προς το παρόν, το WhatsApp δείχνει μόνο τον αριθμό των μη αναγνωσμένων συζητήσεων και δείχνει ότι έχετε αναφερθεί μόνο όταν ανοίγετε τη συνομιλία.

Το νέο σήμα αναφοράς βρίσκεται ακόμη υπό δοκιμή και ενδέχεται να έρθει στη σταθερή έκδοση σε μελλοντική ενημέρωση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !