Η διαφήμιση στο TikTok της Apple για τη βασική παρουσίαση της 20ης Απριλίου διαρκεί μόλις 10 δευτερόλεπτα. Μπορούμε να δούμε το λογότυπο να σχηματίζεται σταδιακά, συνοδευόμενο από το μήνυμα "Spring Loaded". Αυτό είναι το σύνθημα που χρησιμοποιείται και στην κάρτα πρόσκλησης . Η διαφήμιση τελειώνει με το μήνυμα, "Ελάτε μαζί μας για μια ειδική εκδήλωση της Apple στις 20 Απριλίου στις 7 μ.μ. στο YouTube Live . " Τη διαφήμιση μπορείτε να τη δείτε σε αυτήν τη διεύθυνση .  

Αυτή η επιλογή ακομη και για το YouTube είναι σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρουσα. Η Apple εδώ κατευθύνει τους χρήστες του TikTok στο κανάλι του στο YouTube για να παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία ζωντανά, παρά τον δικό της ιστότοπο. Και εδώ, η επιλογή δεν είναι ασήμαντη. Η Apple γνωρίζει πολύ καλά ότι πολλοί νέοι που συμμετέχουν στο TikTok γνωρίζουν το YouTube πολύ καλύτερα από το Apple.com. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple χρησιμοποίησε το TikTok για να τους ευαισθητοποιήσει. Τον περασμένο Νοέμβριο, η εταιρεία προκάλεσε για το iPhone 12 mini και μάλιστα δημιούργησε μια πρόκληση με το hashtag #makeitmini. Η Apple πλήρωσε αρκετούς δημιουργούς περιεχομένου για να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρόκληση.