BattiBar : Χρωματίστε τη γραμμή κατάστασης με αυτό το δωρεάν εργαλειο

0

Το Aerial 2 (two) είναι ένα από τα σημαντικά tweak που επιτρέπουν στους jailbreakers να αλλάξουν το χρώμα της γραμμής κατάστασης toy iOS. Όμως, δεν είναι διαθέσιμο σε εσάς δωρεάν. Ωστόσο, ένα άλλο  jailbreak tweak  που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε το χρώμα της γραμμής κατάστασης είναι το  BattiBar και ο προγραμματιστής toy iOS  HallieHax  κυκλοφόρησε το BattiBar δωρεάν.   Αυτό που το καθιστά ακόμη πιο ξεχωριστό από το Aerial 2. Χρωματίζει τη γραμμή κατάστασης με βάση το ποσοστό της μπαταρίας σας σε μια κλίση, πράγμα που σημαίνει ότι επιτρέπετε στη γραμμή κατάστασης να ταιριάζει με το θέμα σας και να εξυπηρετεί τελικά έναν σκοπό.

Πρώτον, το BattiBar είναι η νεότερη ιδέα που έχουμε δει. Αλλάζει το χρώμα των στοιχείων γραμμής κατάστασης ανάλογα με το ποσοστό μπαταρίας της συσκευής σας. Διαφέρει ανάλογα με το χρώμα που επιλέγετε. Κατά κύριο λόγο, το BattiBar προσφέρει επιλογές για αλλαγή του χρώματος της γραμμής κατάστασης τόσο σε σκοτεινή όσο και σε λειτουργία φωτισμού. Μπορείτε να δείτε ότι το χρώμα αλλάζει από το "φορτισμένο" χρώμα στο "νεκρό" χρώμα καθώς το ποσοστό μπαταρίας του iPhone ή του iPad μειώνεται σταδιακά.

Χαρακτηριστικά του BattiBar Tweak

Μόλις εγκατασταθεί, το BattiBar προσθέτει ένα ειδικό παράθυρο αναφορών στην εφαρμογή ρυθμίσεων, όπου οι jailbreakers μπορούν να το διαμορφώσουν όπως τους αρέσει. 

Ρυθμίσεις ρύθμισης BattiBar

Εδώ, μπορείτε να κάνετε...

  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το BattiBar κατόπιν αιτήματος
  • Επιλέξτε τα χρώματα της μπαταρίας σε λειτουργία Light ως Φορτισμένο χρώμα ή Νεκρό χρώμα
  • Αλλάξτε το χρώμα Alpha σε λειτουργία Light μέσω ενός ρυθμιστικού
  • Επιλέξτε χρώματα μπαταρίας σκοτεινής λειτουργίας ως φορτισμένο χρώμα ή νεκρό χρώμα
  • Αλλάξτε το άλφα χρώμα σε σκοτεινή λειτουργία μέσω ρυθμιστικού

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το BattiBar tweak  μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο Packix  μέσω του αγαπημένου σου διαχειριστή πακέτων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αλλαγές πατώντας το κουμπί Respring στην επάνω δεξιά γωνία. Το tweak υποστηρίζει  συσκευές iOS 13  και  iOS 14 με  jailbreak, και είναι επίσης  ανοιχτού κώδικα στη σελίδα Github του προγραμματιστή .




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !