Σύγκριση μεταξύ της εγκοπής του iPhone 13 και του iPhone 12

Οι οπές στη μικρότερη εκδοχή επιβεβαιώνουν την παρουσία πολλαπλών αισθητήρων. Δεν αποτελεί έκπληξη τώρα, το επόμενο τηλέφωνο της Apple θα εξακολουθεί να διαθέτει το σύστημα TrueDepth για το Face ID. Η πραγματική αλλαγή είναι η στενότερη εγκοπή. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι ελαφρώς υψηλότερο από το τρέχον μοντέλο. Επίσης, το ηχείο θα βρίσκεται στην κορυφή του smartphone, αντί να βρίσκεται στην εγκοπή.

Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν το Face ID στο iPhone 13 θα δει μια εξέλιξη (γρηγορότερη, με μεγαλύτερη γωνία κ.λπ.). Ορισμένες φήμες δείχνουν επίσης ότι η Apple θα προσφέρει Touch ID κάτω από την οθόνη φέτος, εκτός από την αναγνώριση προσώπου. Αυτός ο τύπος ελέγχου ταυτότητας θα ήταν καλός σε αυτήν την περίοδο πανδημίας με τη χρήση μάσκας.

Πέρα από τη μικρότερη εγκοπή, το iPhone 13 θα πρέπει να έχει τον γενικό σχεδιασμό του iPhone 12. Επίσης, η Apple σκοπεύει να προσφέρει τέσσερα μοντέλα: ένα από 5,4 ίντσες, δύο από 6,1 ίντσες και ένα από 6, 7 ίντσες. Το μοντέλο 5,4 ιντσών, ωστόσο, αναμένεται να εξαφανιστεί από το 2022 με το iPhone 14 .