HiddenLock14 :Έλεγχος ταυτότητας προσώπου για το κρυφό άλμπουμ με τις εικόνες σας

0

Μια βιβλιοθήκη φωτογραφιών είναι μια προσωπική επιλογη στο τηλέφωνο ενός ατόμου. Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες που επηρεάζουν το απόρρητο σας . Η Apple έχει συμπεριλάβει ένα  «κρυφό»  άλμπουμ αφιερωμένο στην εφαρμογή φωτογραφιών από προεπιλογή, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παράλειψη συγκεκριμένων μέσων από τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών.   Δυστυχώς, όμως, δεν προστατεύει με κανένα τρόπο τη χρήση κωδικού πρόσβασης, Touch ID ή Face ID. Έτσι, η ενότητα κρυφών φωτογραφιών δεν είναι πολύ ασφαλής, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να έχει απλή πρόσβαση σε αυτήν στην εφαρμογή Φωτογραφίες χωρίς καμία επιπλέον επαλήθευση. 

Εάν λοιπόν ανησυχείτε για το απόρρητο, το HiddenLock14 είναι ένα νέο και δωρεάν tweak με jailbreak από τον προγραμματιστή του iOS τ ονYan που απαιτεί έλεγχο ταυτότητας χρήστη πριν ανοίξει το άλμπουμ "Hidden" στην εφαρμογή των φωτογραφιών. 

Θα δείτε ότι ο χρήστης πρέπει να πραγματοποιήσει έλεγχο ταυτότητας με το Face ID πριν ανοίξει το άλμπουμ "Κρυφό" στην εφαρμογή Photo από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης. Παραδόξως, η Apple δεν είχε δυνατότητα προστασίας του άλμπουμ μέσω των λειτουργικών συστημάτων iOS ή iPadOS. Επομένως, σας συνιστούμε να λάβετε υποστήριξη στο HiddenLock14 jailbreak tweak για το jailbroken iPhone ή το iPad σας.

Συγκεκριμένα, το HiddenLock14 δεν συνοδεύεται από άλλες επιλογές για την διαμόρφωση. Η χρήση του είναι τόσο εύκολη όσο το άνοιγμα μιας εφαρμογής φωτογραφιών και η πλοήγηση στο άλμπουμ «Κρυφό». Στη συνέχεια, θα πρέπει να επαληθεύσετε ποια μέθοδο ασφαλείας έχει ρυθμιστεί η συσκευή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι το Face ID. Ωστόσο, εάν πρέπει να το απενεργοποιήσετε, πρέπει να καταργήσετε την εγκατάσταση του HiddenLock14 tweak.

HiddenLock 14 Repo και λήψη

Εάν θέλετε να αποκρύψετε τις ιδιωτικές, ευαίσθητες φωτογραφίες ή τα μέσα σας και να προστατεύσετε αυτά τα δεδομένα, το HiddenLock14 είναι τοτε για εσάς. Αυτό το tweak διατίθεται δωρεάν από το αποθετήριο του Yan μέσω του αγαπημένου σας διαχειριστή πακέτων. Το HiddenLock14 υποστηρίζει συσκευές iOS 13 και iOS 14 που έχουν σπαστεί με jailbreak. 

https://yandevelop.github.io/



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !