Το εργαλείο της Apple για τη βαθμονόμηση της μπαταρίας του iPhone 11 στο iOS 14.5 φαίνεται να λειτουργεί πολύ καλά.
Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η κατάσταση της μπαταρίας τους έχει βελτιωθεί από την ενημέρωση. 

Ιδανικό για την κατάσταση της μπαταρίας με iOS 14.5 στο iPhone 11s

Αρκετές μαρτυρίες στο Twitter και στο Reddit μας το αναφέρουν... Η Apple είχε προειδοποιήσει ότι ήταν απαραίτητο να περιμένουμε λίγο για να γίνει η βαθμονόμηση της μπαταρίας του iPhone 11 με το iOS 14.5. Ο Benjamin Mayo δείχνει, για παράδειγμα, ότι το τηλέφωνό του αυξήθηκε από 86% σε 90%. Ο Guilherme αναφέρει ότι μπόρεσε να αυξηθεί στο 86% και ακόμη και στο 87% από την εγκατάσταση του beta 8 της ενημέρωσης . Στο Reddit , ένας χρήστης εμφανίζει ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα. Η κατάσταση της μπαταρίας ήταν 90% προηγουμένως. Τώρα είναι 96%.

Τον περασμένο μήνα, η Apple ανέφερε την άφιξη ενός εργαλείου βαθμονόμησης στο iPhone 11 λόγω εσφαλμένου υπολογισμού. Οι χρήστες ενδέχεται να δουν αυτό το μήνυμα να εμφανίζεται στις Ρυθμίσεις> Μπαταρία> Κατάσταση μπαταρίας:

Το σύστημα μέτρησης της υγείας της μπαταρίας βρίσκεται στη διαδικασία επαναβαθμονόμησης της μέγιστης χωρητικότητας και της βέλτιστης απόδοσης. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικές εβδομάδες. Μάθετε περισσότερα.

Εάν η διαδικασία λειτουργεί, το μήνυμα επαναβαθμονόμησης θα εξαφανιστεί και το ποσοστό της μέγιστης χωρητικότητας θα ενημερωθεί. Επίσης, εάν εμφανιζόταν ένα προηγούμενο μήνυμα που δείχνει μια υποβαθμισμένη μπαταρία, θα εξαφανιστεί μετά την ενημέρωση στο iOS 14.5.