Το iPhone 13 Pro θα έχει οθόνη LTPO 120 Hz

«Έχω ακούσει φήμες στον κλάδο και στα μέσα ενημέρωσης ότι θα υπάρχει μόνο ένα μοντέλο LTPO από την Apple φέτος. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό δεν ισχύει. Οι οπαδοί της Apple μπορούν να χαλαρώσουν " , μας λέει ο Rosse Young σε ένα tweet και πιθανότατα αναφέρεται σε μερικές φήμες σχετικά με μια τέτοια οθόνη μόνο στο iPhone 13 Pro Max.

Εάν εμμείνουμε στις τελευταίες πληροφορίες, τα iPhone 13 Pro και 13 Pro Max θα έχουν δικαίωμα στην οθόνη LTPO 120 Hz. Η Apple θα είναι εξοπλισμένη απο τον συνεργάτη της την Samsung . Από την πλευρά τους, το iPhone 13 και το iPhone 13 mini θα πρέπει να παραμείνουν σε οθόνη χωρίς τεχνολογία LTPO με οθόνη 60 Hz.

Οι οθόνες OLED με τεχνολογία LTPO έχουν έναν πιο ενεργειακά αποδοτικό πίσω πίνακα. Είναι σε θέση να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί μεμονωμένα pixel στην οθόνη, γεγονός που βοηθά στη διατήρηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Ο Ross Young ανέφερε προηγουμένως ότι η τεχνολογία LTPO συνδέεται με το ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Αυτό εξηγεί γιατί το iPhone 12 Pro δεν έχει τόσο ρυθμό ανανέωσης και η μπαταρία θα λιώσει σαν χιόνι στον ήλιο με το τρέχον σύστημα.