HiddenLock14 - Προσθέστε το αναγνωριστικό προσώπου στο κρυφό άλμπουμ σας

0

 

Όλοι έχουν φωτογραφίες στη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών του iPhone που θέλουμε να διατηρήσουμε μόνο για τον εαυτό μας. Η εφαρμογή Φωτογραφίες του iPhone παρέχει ένα άλμπουμ «Κρυφό». Οι φωτογραφίες που προσθέτουμε στο άλμπουμ "Κρυφό" δεν θα εμφανιστούν στη Βιβλιοθήκη, εμποδίζοντας έτσι κάποιον να τις δει. Ωστόσο, αυτό το άλμπουμ "Hidden" δεν συνοδεύεται από καποια προστασία. Εδώ  μπαίνει στο παιχνίδι το jailbreak tweak HiddenLock14  .

hiddenlock14-face-id-hidden-album-iphone 


Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή  yan  και το HiddenLock14  tweak προσθέτει ένα στρώμα προστασίας στο «Κρυμμένο» άλμπουμ στις φωτογραφίες σας. Όποιος προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο άλμπουμ "Κρυφό" στο iPhone σας, θα πρέπει να πιστοποιήσει τον εαυτό του, αποτρέποντας έτσι σε κάποιον να κοιτάζει τις φωτογραφίες που θέλετε ως κρυφές.

Πώς λειτουργεί το HiddenLock14 Jailbreak Tweak;

 Μετά την εγκατάσταση του HiddenLock14 jailbreak tweak, όταν μεταβείτε στο άλμπουμ σας "Hidden", θα πρέπει να κάνετε έλεγχο ταυτότητας μέσω του Face ID. Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

hiddenlock14-jailbreak-tweak-iphone

Εγκατάσταση HiddenLock14 Tweak [iOS 13 - iOS 14.3]

Εάν σας ενδιαφέρε, μπορείτε να το εγκαταστήσετε από το Yan's Repo . Το tweak διατίθεται δωρεάν και λειτουργεί σε iOS 13 - iOS 14.3. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν επιλογές διαμόρφωσης για την επιτυχή εγκατάσταση του tweak. Ως εκ τούτου, εάν αργότερα θέλετε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το tweak, πρέπει να to απεγκαταστήσετε από το iPhone σας.  



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !