CarPlay ++: Το εργαλειο που απελευθερώνει τις δυνατότητες του CarPlay

0

Το CarPlay ++ είναι ένα tweak για χρήστες με jailbroken iPhone που δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσουν τη διεπαφή του CarPlay. Με το  CarPlay ++ μπορείτε να κάνετε αλλαγές στον πίνακα ελέγχου στο Apple CarPlay και να εξατομικεύσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του. 

Η μεγαλύτερη αλλαγή που επιτρέπει στο χρήστη να κάνει το CarPlay ++ είναι να αλλάξει τον αριθμό των σειρών και στηλών των εικονιδίων της εφαρμογής πίνακα εργαλείων CarPlay. Από προεπιλογή, το CarPlay εμφανίζει 8 εικονίδια στην αρχική του οθόνη σε διάταξη 2 σειρών και 4 στηλών. Με αυτό μπορείτε να το αλλάξετε και να προσθέσετε περισσότερα εικονίδια σε μία σελίδα εικονιδίου CarPlay.

Εκτός από την αλλαγή του αριθμού των εικονιδίων της εφαρμογής CarPlay που μπορούν να αποθηκευτούν σε μία σελίδα, οι χρήστες του CarPlay ++ μπορούν επίσης να αποκρύψουν την ετικέτα CarPlay από τον πίνακα ελέγχου τους. Εκτός από αυτό το tweak κρύβει το χρώμα φόντου της ετικέτας του CarPlay.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν άλλες αλλαγές στην ετικέτα CarPlay, όπως αλλαγή του χρώματος κειμένου και αλλαγή του φόντου του CarPlay. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ορίσετε οποιαδήποτε ταπετσαρία ως ταπετσαρία CarPlay αντί να περιορίζεται σε μερικές επιλογές.

Μπορείτε να κατεβάσετε το CarPlay ++ tweak στο jailbroken iPhone σας από το repo Twickd . Το tweak διατίθεται ως δωρεάν λήψη και λειτουργεί με iOS 13 έως iOS 14.5.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !