Το DrainCheck Tweak σάς ενημερώνει για το ποσό της μπαταρίας που έχει αδειάσει ενώ ήταν ενεργοποιημένο το DND

0

Αν πιστεύετε ότι το iPhone ή το iPad που έχετε σπαστεί με jailbrack αντιμετωπίζει ασυνήθιστη ποσότητα εξάντλησης της μπαταρίας τη νύχτα, τότε το DrainCheck tweak για συσκευές jailbroken στο iOS είναι εδώ για να σας βοηθήσει. 

Αυτή η τροποποίηση καθιστά τη λειτουργία Do Not Disturb του iOS πιο χρήσιμη προσθέτοντας ένα σύστημα παρακολούθησης της μπαταρίας σε αυτό. Όταν ενεργοποιείτε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε στη συσκευή σας, το tweak αρχίζει να καταγράφει το υπόλοιπο ποσοστό μπαταρίας της συσκευής σας. Στη συνέχεια, σας λέει πόση μπαταρία εξαντλήθηκε ενώ η συσκευή σας ήταν σε λειτουργία DND.  


Για παράδειγμα, εάν τοποθετήσατε τη συσκευή σας σε κατάσταση λειτουργίας Μην ενοχλείτε ενώ το iPhone σας είχε 80% μπαταρία και κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ η λειτουργία DND ήταν ενεργοποιημένη, το iPhone σας έπεσε σε μπαταρία 65%, το DrainCheck θα σας ενημερώσει για αυτήν την πτώση. Το tweak θα σας πει ότι η μπαταρία της συσκευής σας μειώθηκε από 80% σε 65% με απώλεια 15%.

Με αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να ελέγξετε εάν η συσκευή σας παρουσιάζει ασυνήθιστη εξάντληση της μπαταρίας. Και αν εντοπίσετε μια συνηθισμένη αποστράγγιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα  tweak όπως το Dra1n για να μάθετε αν κάτι προκαλεί την πτώση της μπαταρίας της συσκευής σας πιο γρήγορα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του DrainCheck tweak από το repo του προγραμματιστή (https://ginsudev.github.io/repo/) όπου είναι διαθέσιμο ως δωρεάν λήψη.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !