Ένα πρόγραμμα εμβολιασμού για υπαλλήλους της Apple

Αυτό το πρόγραμμα εμβολιασμού της Apple Covid-19 επιτρέπει στους υπαλλήλους να λαμβάνουν τις ενέσεις απευθείας στην πανεπιστημιούπολη της Apple. Έχει δημιουργηθεί ένας ιστότοπος για υπαλλήλους που τους επιτρέπει να επιλέξουν ένα ραντεβού για τη χορήγηση μιας δόσης. Αυτό αφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τον Μάρτιο, η Apple πρόσφερε άδεια για υπαλλήλους που χρειάστηκαν να αναρρώσουν μετά τον εμβολιασμό. Αλλά ο κατασκευαστής είπε εκείνη την εποχή ότι δεν είχε κανένα τρόπο να παρέχει η ίδια τα εμβόλια. Με τη διαθεσιμότητα εμβολίων να εξαπλώνεται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple είναι πλέον σε θέση να παρέχει πρόσθετη βοήθεια σε υπαλλήλους που πρέπει ακόμη να εμβολιαστούν.

Αυτή η νέα πρωτοβουλία της Apple αφορά τον εθελοντισμό. Οι εργαζόμενοι δεν υποχρεούνται να συμμετέχουν. Αλλά η Apple ελπίζει ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα εμβολιαστούν για να περιορίσουν την τηλεργασία και να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Σύμφωνα με τα πρόσφατα σχόλια του Tim Cook, ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων (κανονικά) θα επιστρέψει στα γραφεία τουλάχιστον τον Ιούνιο και μετά.