Πρώτη δημόσια έκδοση beta για iOS 14.6

Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο για αυτήν την έκδοση beta του iOS 14.6. Πιθανότατα θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες εκδόσεις για να δούμε τι έχει στη διάθεσή μας η Apple. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι η πρώτη beta δεν περιλαμβάνει τίποτα, γνωρίζοντας ότι είναι iOS 14.6 και όχι iOS 14.5.1.

Η πρώτη δημόσια έκδοση beta του iOS 14.6 είναι διαθέσιμη τώρα για λήψη από τις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού. Εμφανίζεται εάν η συσκευή σας έχει διαμορφωθεί ώστε να λαμβάνει τέτοια betas. Εναλλακτικά, μπορείτε να μεταβείτε στο beta.apple.com , να συνδεθείτε με το Apple ID σας και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να μεταβείτε στο κανάλι beta. Αυτό περιλαμβάνει τη λήψη ενός προφίλ για να κάνετε τη συσκευή σας να μεταβεί σε εκδόσεις beta, αντί για σταθερές ενημερώσεις.

Σημειώστε ότι η Apple έχει κάνει μια αλλαγή στο iOS 14.5. Εάν έχετε εγκαταστήσει τον υποψήφιο κυκλοφορίας που είναι διαθέσιμος για λίγες ημέρες , δικαιούστε μια νέα οθόνη. Η έκδοση beta του iOS 14.6 θα εμφανιστεί στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να το αγνοήσετε και να παραμείνετε στον υποψήφιο έκδοσης iOS 14.5 εάν το επιθυμείτε.