Ένας άντρας απο Ταϊβάν ανακτά το iPhone 11 Pro Max που έπεσε στη λίμνη ένα χρόνο πριν

0

Η Ταϊβάν περνάει μια από μια από τις χειρότερες ξηρασίες εδώ και 50 χρόνια. Αλλά η ξηρασία αποδείχθηκε τυχερή για έναν άνδρα που κατάφερε να ανακτήσει το iPhone του ένα 11 Pro Max που έπεσε σε μια λίμνη πριν από ένα χρόνο. 

Η Taiwan News ανέφερε ότι ένας άντρας με το όνομα Τσεν κατάφερε να ανακτήσει το iPhone 11 Pro Max από το Sun Moon Lake στην Ταϊβάν. Ο Τσεν έριξε κατά λάθος το iPhone του στη λίμνη όταν πήγε να κωπηλατήσει με τον φίλο του τον Μάρτιο του 2020. Παρόλο που είχε το τηλέφωνο τυλιγμένο και μέσα σε μια θήκη, κρεμασμένο γύρω από το λαιμό του, ο Τσεν έριξε το iPhone του στη λίμνη .

Και ερχόμαστε σήμερα ενα χρόνο μετά τον Απρίλιο του 2021, η Ταϊβάν που επλήγη από τη χειρότερη ξηρασία για πάνω από 50 χρόνια. Αλλά η ξηρασία αποδείχθηκε τυχερή για τον άνδρα καθώς η λίμνη στέγνωσε και οι κάτοικοι της περιοχής μπόρεσαν να βρουν το iPhone 11 Pro Max. Το τηλέφωνό του ήταν ακόμα στη θήκη, γεμάτη άμμο, αλλά το τηλέφωνο ήταν ακόμα ανέπαφο.

Είναι ενδιαφέρον, όταν ο Τσεν έλεγξε το iPhone του και το βρήκε να λειτουργεί εντάξει. «Μπορώ μόνο να πω ότι η αδιάβροχη θήκη για το iPhone είναι πραγματικά υπέροχη. Δεν υπάρχει νερό σε αυτό », δήλωσε ο Τσεν σε δήλωσή του στην Taiwan News . «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ανακτήσει το iPhone μου αφού το έχασα για τόσο καιρό».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !