Αναβάθμιση σε iOS 14.3 με ενημέρωση OTA χωρίς SHSH2 Blobs τώρα!

0


Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε πώς μπορείτε να κάνετε
αναβάθμιση σε iOS 14.3 μέσω της ενημέρωσης OTA χωρις SHSH2 blobs . Ναι, το διάβασες σωστά; υπάρχει τρόπος τώρα, μέχρι τις 26 Απριλίου, μπορείτε να ενημερώσετε το iOS 14.3 OTA χωρίς SHSH2 blobs εάν χρησιμοποιείτε iOS 14.2.1 και χαμηλότερο υλικολογισμικό iOS.  Υπάρχουν βέβαια ορισμένες προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω για να ελέγξετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για ενημέρωση στο iOS 14.3 OTA NO SHSH2 Blobs μέσω αυτής της μεθόδου.

Ποιος μπορεί να κάνει αναβάθμιση σε iOS 14.3 OTA χωρίς SHSH2 blobs

  • Βρίσκεστε σε iOS 14.2.1 ή σε χαμηλότερη έκδοση του iOS.
  • Βρίσκεστε σε συσκευές χαμηλότερες από τη σειρά του iPhone 12 .
  • Δεν έχετε αναβαθμίσει τη συσκευής σας μετά τις 26 Ιανουαρίου .
  • Πρέπει να μπορείτε να ελέγξετε την πιο πρόσφατη διαθέσιμη ενημέρωση iOS (αναφέρεται παρακάτω πώς να την ενεργοποιήσετε αν εμφανίζεται τώρα).
  • Να έχετε κάνει στη συσκευή σας jailbreak

Πρέπει να μπορείτε να δείτε την πιο πρόσφατη ενημέρωση της Apple στη συσκευή σας. Εάν δεν μπορείτε να το δείτε αυτό, μάλλον έχετε εγκαταστήσει προηγουμένως οποιοδήποτε jailbreak και ότι τα αρχεία jailbreak εξακολουθούν να υπάρχουν στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, προηγουμένως, εγκαταστήσατε το jailbreak unc0ver η  το νέο jailbreak Taurine στη συσκευή σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, πρώτα, πρέπει να επαναφέρετε με το RootFS στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας το jailbreak Taurine και, στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το jailbreak unc0ver στη συσκευή σας η να επαναφέρετε το RootFS τη συσκευή σας ξανά με το unc0ver. 

 

Πώς να κάνετε αναβάθμιση σε iOS 14.3

Αφού έχετε πλέον ένα εντελώς καθαρό jailbreak στη συσκευή σας ακολουθήστε τα παρακάτω....

Βήμα 1

Πρώτα πρέπει να προσθέσουμε αυτό το αποθετήριο (https://myxxdev.github.io/) στο Cydia ή το Sileo, ανάλογα με τον διαχειριστή πακέτων που έχετε.

Βήμα 2

Ανοίξτε τις πηγές μετάβασης στο Cydia, αγγίξτε την επεξεργασία και μετά προσθέστε και επικολλήστε το repo εδώ. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να το προσθέσετε.

αναβάθμιση σε iOS 14.3 OTA NO shsh blobs

Βήμα  3

Πηγαίνετε μέσα σε αυτό το repo και μετά στην ενότητα δικτύωσης (Networking). Εδώ εάν βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή στo iOS 11 ή iOS 12, εγκαταστήστε τo πρώτo. Εάν βρίσκεστε στο iOS 13 ή στο iOS 14, εγκαταστήστε το δεύτερο.  Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την εγκατάσταση.

Ενημέρωση iOS σε iOS 14.3 χωρίς blobs

Βήμα  4

Αφού εγκατασταθεί, τώρα πρέπει να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε ένα προφίλ στη συσκευή μας. Εδώ είναι ο σύνδεσμος προφίλ , πατήστε σε αυτόν τον σύνδεσμο προφίλ. Μετά από αυτό, μεταβείτε στις ρυθμίσεις και θα βρείτε την ενότητα του ληφθέντος προφίλ αγγίξτε το, αγγίξτε την εγκατάσταση και εγκαταστήστε αυτό το προφίλ.

ενημέρωση σε iOS 14.3 OTA χωρίς shsh2 blobs

Βήμα 5

Αν πάω στην ενημέρωση λογισμικού και ελέγξω τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, δεν θα μου δείξει κάτι αυτήν τη στιγμή γιατί είμαι σε κατάσταση jailbroken και έτσι πρώτα θα πρέπει να βγάλεις τη συσκευή σου από την κατάσταση jailbroken.

αναβάθμιση σε iOS 14.3 χωρίς shsh blobs

Για αυτό, θα επαναφέρουμε το RootFS στη συσκευή εάν βρίσκεστε σε jailbreak με το unc0ver ή οποιοδήποτε άλλο jailbreak και μετα θα εγκαταστήσετε τη διαδικασία ενημέρωσης του iOS 14.3

Βήμα  6

Όταν δεν βρίσκεστε σε κατάσταση jailbreak, μεταβείτε στις ρυθμίσεις -> Γενικά -> ενημέρωση λογισμικού και τότε θα βρείτε εδώ το iOS 14.3 OTA ως την πιο πρόσφατη ενημέρωση για εγκατάσταση στη συσκευή σας. Τώρα Μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε στη συσκευή σας. Για να το κατεβάσετε, πατήστε στο κουμπί λήψης. θα διαρκέσει λίγο, ανάλογα με την ταχύτητα του διαδικτύου σας.

Βήμα  7

Μόλις το κατεβάσετε, θα αρχίσει να προετοιμάζεται για εγκατάσταση και μόλις είναι έτοιμο, θα εμφανίσει ένα κουμπί εγκατάστασης τώρα. κάντε κλικ στην εγκατάσταση όπου τώρα θα προσπαθήσει να επαληθεύσει για την ενημέρωση.

Ενημέρωση OTA iOS 14.3

Εδώ, ανέφερα νωρίτερα σε αυτό το άρθρο παραπάνω ότι εάν έχετε αναβαθμίσει τη συσκευή σας μετά τις 26 Ιανουαρίου. Δεν θα επαληθεύσει την ενημέρωση και θα σας δείξει ένα σφάλμα οτι δεν είστε συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. δείτε αυτό το σφάλμα στην παρακάτω εικόνα.

χωρίς ενημερώσεις iOS ενημέρωση iOS 14.3

Αυτό δεν σημαίνει ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να επαληθεύσει την ενημέρωση αλλά αυτό σημαίνει ότι έχετε αναβαθμίσει μετά τις 26 Ιανουαρίου. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημέρωση.Τέλος να πω πως αυτή η μέθοδος θα ισχύει μόνο έως τις 26 Απριλίου.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !