Ένα Apple TV με HomePod και κάμερα FaceTime;

Αυτή η συσκευή τριών σε ένα θα μπορούσε επομένως να έχει πραγματική προστιθέμενη αξία. Από τη μία πλευρά, οι χρήστες θα απολαύσουν την κλασική εμπειρία του Apple TV με το λειτουργικό σύστημα tvOS. Ταυτόχρονα, θα έχουν καλή ποιότητα ήχου απευθείας από τη συσκευή. Και τέλος, θα μπορούσαν να κάνουν κλήσεις FaceTime στην τηλεόρασή τους χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Apple έχει ομαδοποιήσει τις ομάδες της που είναι υπεύθυνες για το HomePod και το Apple TV το 2020. Αυτό εξηγεί εν μέρει γιατί το HomePod βασίζεται σε tvOS από πέρυσι και όχι πλέον σε iOS. Το επόμενο βήμα θα ήταν συνεπώς η συγχώνευση του τηλεοπτικού κουτιού με ένα ηχείο HomePod και μια κάμερα FaceTime.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ένα νέο Apple TV θα πρέπει να βλέπει το φως της ημέρας το 2021. Αλλά δεν θα πρέπει να έχει τις καινοτομίες που αναφέρονται παραπάνω. Οι φήμες αφορούν έναν πιο ισχυρό επεξεργαστή, μια οθόνη 120 Hz , ένα νέο τηλεχειριστήριο, μια ιδιαίτερη έμφαση στα παιχνίδια και περισσότερη χωρητικότητα αποθήκευσης.

Εκτός από το Apple TV με το ηχείο HomePod και την κάμερα FaceTime, το Bloomberg αναφέρει ότι η Apple θα ετοιμάσει ένα HomePod σε συνδυασμό με ένα iPad για "ρομποτικό" βίντεο.