Επαυξημένη πραγματικότητα για την κεντρική ομιλία της Apple στις 20 Απριλίου

Μεταβείτε στη σελίδα των βασικών σημειώσεων στον ιστότοπο της Apple από iPhone ή iPad και πατήστε το λογότυπο της Apple. Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο και θα μπορείτε να απολαύσετε την επαυξημένη πραγματικότητα του λογότυπου που εμφανίζεται στην πρόσκληση. Το λογότυπο είναι κινούμενο και προσκαλείται στον τόπο όπου βρίσκεστε. Μια επιλογή στο κάτω μέρος σάς επιτρέπει να προσθέσετε το ραντεβού στην εφαρμογή Ημερολόγιο για να μην το ξεχάσετε. 

Από την πλευρά του Twitter, ο Greg Joswiak δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο. Περπατά στο Apple Park και γυρίζει το λογότυπο σε ό, τι βλέπει μπροστά του. Πήρε την ευκαιρία να ενεργοποιήσει την επαυξημένη πραγματικότητα για να εμφανίσει ξανά το βασικό λογότυπο. "Είμαι τόσο ανυπόμονος για αυτό!" Απομένουν μόνο επτά ημέρες », μας λέει στο tweet του.

Η βασική ομιλία στις 20 Απριλίου θα μεταδοθεί μόνο στο διαδίκτυο, δεδομένης της κατάστασης με τον Covid-19. Το ραντεβού δίνεται την επόμενη εβδομάδα στις 7 μ.μ. Αναμένονται αρκετά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός iPad Pro με οθόνη Mini-LED.