Μέσω ενός tweet, ο Tim Cook γιόρτασε τα 45α γενέθλια της Apple και ανέφερε τον Steve Jobs. Εδώ είναι αυτό που έγραψε:

Καθώς η Apple είναι 45 ετών σήμερα, θυμάμαι τα λόγια του Steve πριν από πολλά χρόνια: «Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι μέχρι στιγμής, και όμως μόλις ξεκινήσαμε». Σας ευχαριστούμε σε κάθε μέλος της οικογένειας Apple για όλα όσα έχετε κάνει για να εμπλουτίσετε ζωές. Ανυπομονώ για τα επόμενα 45 χρόνια και μετά!

Η ιστορία της Apple ξεκίνησε στο γκαράζ του σπιτιού του Steve Jobs στο Los Altos της Καλιφόρνια, όπου συνεργάστηκε με τον Steve Wozniak για να δοκιμάσει τα πρώτα συστήματα Apple I το 1975. Στη συνέχεια, ο Steve Jobs συμφώνησε για τις πωλήσεις με ένα μικρό κατάστημα υπολογιστών με το όνομα Byte Shop. στο Mountain View της Καλιφόρνια, το οποίο ξεκίνησε την πώληση του Apple I τον Ιούλιο του 1976 για 666,66 $. Ο Steve Wozniak είπε αργότερα ότι επέλεξε αυτό το βραβείο επειδή του άρεσε η επανάληψη των αριθμών.

Η ιστορία ήταν πιο περίπλοκη για την Apple τη δεκαετία του '90, αφού έφτασε κοντά στην πτώχευση. Είναι το αντίθετο σήμερα, στο σημείο που ο κατασκευαστής έχει αποτίμηση 2.007 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο. Η εταιρεία είχε επίσης 195,57 δισεκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό της τον περασμένο Ιανουάριο.