Η τρίτης γενιάς AirPods λέγεται ότι έχει έναν νέο σχεδιασμό που είναι πιο κοντά στο τρέχον AirPods Pro. Η Apple θα προσφέρει επίσης μια νέα θήκη φόρτισης για να λάβει υπόψη τη νέα μορφή των ασύρματων ακουστικών. Επίσης, το στέλεχος των ακουστικών θα ήταν λίγο πιο κοντό.

Όσον αφορά τη δεύτερη γενιά AirPods Pro, θα πρέπει να δουν το φως της ημέρας το 2022 και θα ενσωματώνουν νέους αισθητήρες κίνησης, επικεντρωμένους στην αθλητική παρακολούθηση. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα.

Επιπλέον, το Bloomberg λέει ότι η Apple έχει δοκιμάσει ένα νέο σχέδιο που περιλαμβάνει την πλήρη αφαίρεση του στελέχους από τα ακουστικά. Αλλά αυτός ο σχεδιασμός θα δει τελικά το φως της ημέρας στα ακουστικά Beats Studio Buds. Έχουν διαρρεύσει αρκετές φορές ( ακόμη και ο LeBron James τα φοράει δημόσια ) και θα παρουσιαστούν επίσημα από την Apple τον επόμενο μήνα.

Επίσης, η Apple δεν θα εργαζόταν σε δεύτερη γενιά για τα ακουστικά AirPods Max. Από την άλλη πλευρά, ο κατασκευαστής θα εξετάσει το ενδεχόμενο να προσφέρει νέα χρώματα για το υπάρχον μοντέλο. Αυτά είδαν το φως της ημέρας τον περασμένο Δεκέμβριο και κοστίζει στα 629 ευρώ.