Ποια είναι η σχέση μεταξύ του Kia EV6 και του Apple Watch; Το crossover διαθέτει υπηρεσίες Kia Connect και ο κατασκευαστής θέλει να διευκολύνει την πρόσβαση. Και μην ανησυχείτε για όσους έχουν ήδη το ρολόι της Apple: δικαιούνται άλλα δώρα. Μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός οικιακού φορτιστή ή μιας πίστωσης για τη φόρτιση του EV6 σε ένα εθνικό δίκτυο φόρτισης. Η επιλογή εξαρτάται από τον αγοραστή με επιστρέψιμη προκαταβολή 100 $ για την EV6 First Edition.

Εκτός από τα δωρεάν freebies, η Limited Edition διαθέτει όλα τα κιτ που προσφέρονται στη σειρά EV6, καθώς και ορισμένες αναβαθμίσεις. Τα αυτοκίνητα διαθέτουν οθόνη head-up, λειτουργικότητα απομακρυσμένου έξυπνου παρκαρίσματος και πολλά άλλα. Οι αγοραστές έχουν επίσης την επιλογή τριών αποκλειστικών συνδυασμών χρωμάτων για τον εορτασμό της πρώτης έκδοσης. Υπάρχει Urban Yellow με μαύρο εσωτερικό, Glacier White με σκούρα πράσινα καθίσματα ή Steel Grey Matte με μαύρο εσωτερικό. Η Kia θα παραδώσει τα πρώτα EV6 στα τέλη του 2021. Στην Ευρώπη είναι στα 47.990 ευρώ (εξαιρουμένου του οικολογικού μπόνους).

Αυτό το δώρο από την Kia με το Apple Watch που προσφέρεται για την αγορά ενός EV6 έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την αποτυχία συζητήσεων σχετικά με το Apple Car. Η Kia ήταν στο δρόμο για τη συναρμολόγηση του αυτοκινήτου, αλλά τελικά το έργο εγκαταλείφθηκε