Οι προμηθευτές των ιδικών αισθητήρων παρέχουν κυρίως σε κατασκευαστές τηλεφώνων Android κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Ωστόσο, σύμφωνα με το Digitimes , αυτές οι παραδόσεις θα πρέπει να ξεπεραστούν από αυτές του iPhone 13 κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, γνωρίζοντας ότι όλα τα νέα iPhone θα είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας) μετακινώντας τον αισθητήρα. Ο ιστότοπος προσθέτει ότι η Apple ζήτησε από τους προμηθευτές να αυξήσουν την παραγωγική τους ικανότητα κατά 30% έως 40% για να καλύψουν τη μεγάλη ζήτηση για το iPhone.

Εάν εμμείνουμε στις φήμες που κυκλοφορούν, τα iPhone 13 θα έχουν μικρότερη εγκοπή , το τσιπ A15 , βελτίωση για αισθητήρες φωτογραφιών και οθόνη 120 Hz στα μοντέλα Pro . Τα μη επαγγελματικά μοντέλα θα πρέπει να παραμείνουν σε οθόνη 60Hz. Μια άλλη φήμη που κυκλοφορεί είναι ότι η Apple προσφέρει έως και 1 TB αποθηκευτικού χώρου , από 512 GB σήμερα. Θα βρούμε επίσης μεγαλύτερη μπαταρία και περισσότερα χρώματα.

Η Apple θα πρέπει κανονικά να παρουσιάσει τα τέσσερα iPhone 13s της το Σεπτέμβριο, κατά τη διάρκεια μιας βασικής παρουσίασης.