Το Facebook και το Instagram έχει μια πρόσθετη επιλογή για απόκρυψη των επισημάνσεων... μου αρέσει

0

Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμής, το Facebook και το Instagram ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα μιας επιλογής που επιτρέπει την απόκρυψη επισημάνσεων "μου αρέσει" (likes). Ο χρήστης έχει τον έλεγχο εδώ και είναι αυτός που αποφασίζει (ή όχι) εάν πρέπει να εμφανίζονται οι πληροφορίες. 

Ποιο είναι το σημείο απόκρυψης του αριθμού των επισημάνσεων "μου αρέσει" στο Facebook και το Instagram; Τα δύο κοινωνικά δίκτυα εξηγούν ότι θέλουν να «αποθαρρύνουν την εμπειρία των ανθρώπων» . Κάποιοι μπορεί απλώς να επικεντρωθούν σε αυτά τα δεδομένα, αντί να επικεντρωθούν στην ίδια την ανάρτηση. Από σήμερα, είναι δυνατό να αποκρύψετε τον αριθμό των επισημάνσεων "μου αρέσει" για όλες τις αναρτήσεις του ή να το κάνετε κατά περίπτωση. Είναι επίσης δυνατό να αποκρύψετε τον αριθμό των επισημάνσεων "μου αρέσει" στις δημοσιεύσεις άλλων χρηστών. Μια ειδική επιλογή είναι διαθέσιμη στις ρυθμίσεις.  


«Οι χρήστες θέλουν περισσότερη ευελιξία, οπότε πιστεύαμε ότι θα ήταν σημαντικό να τους δώσουμε αυτήν την επιλογή», λένε το Facebook και το Instagram. Οι νέες επιλογές κυκλοφορούν και στα δύο κοινωνικά δίκτυα. Μερικοί την έχουν από σήμερα, άλλοι θα την έχουν τις επόμενες εβδομάδες.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !