Τα υποτιθέμενα AirPods 3 σε φωτογραφία

Ο Luke Miani δεν έχει ιδιαίτερη ιστορία όσον αφορά τις φήμες της Apple. Είναι επομένως δύσκολο να κρίνουμε την «πηγή» του. Αλλά για να το πιστέψουμε, πρόσφατα στοιχεία και άλλες φήμες έχουν προτείνουν μια επερχόμενη κυκλοφορία για την προσφορά του HiFi της Apple Music. Επίσης λένε ότι τα AirPods 3 θα έφταναν την ίδια στιγμή. Μπορούμε να φανταστούμε ότι τα ακουστικά θα περιλαμβάνουν τα απαραίτητα για να επωφεληθούν από τη νέα μουσική προσφορά.

Η φήμη του Apple Music HiFi χρονολογείται από τις αρχές του μήνα . Εκείνη την εποχή, υπήρχε λόγος για ένα λανσάρισμα «για τις επόμενες εβδομάδες» . Μια ανακοίνωση στις 18 Μαΐου, δηλαδή την επόμενη Τρίτη, είναι τεχνικά δυνατή. Αλλά μην περιμένετε μια βασική παρουσίαση. Μια τέτοια ανακοίνωση (ανεξάρτητα από την ημερομηνία) θα γίνει με τη βοήθεια ενός απλού δελτίου τύπου.

Το iOS 14.6 ενισχύει την ιδέα ότι έρχεται μια προσφορά του HiFi για την Apple Music. Η ενημέρωση, αυτήν τη στιγμή σε έκδοση beta, περιλαμβάνει νέες αναφορές στην εφαρμογή Μουσική, συμπεριλαμβανομένου του "HiFi" . Γνωρίζουμε επίσης ότι η Apple πρόκειται να ξεκινήσει την υπηρεσία podcast επί πληρωμή αυτόν τον μήνα και θα πρέπει να εξαρτάται από το iOS 14.6. Θα δούμε περισσοτερα την επόμενη εβδομάδα. ...