Το Sleepizy 2 tweak σας επιτρέπει να ορίσετε το χρονόμετρο αναπαραγωγής της μουσικής και άλλα...

0

Εάν είστε κάποιος που του αρέσει να κοιμάται ενώ ακούει μουσική, τότε θα λατρέψετε το Sleepizy 2 tweak. Έχουμε αναφέρει για την αρχική έκδοση του Sleepizy πριν από μερικά χρόνια, ωστόσο αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει το νέο widget μουσικής του Κέντρου Ελέγχου που κυκλοφόρησε στο iOS 14.2 ή μεταγενέστερη.

Το Sleepizy 2 tweak ξαναγράφηκε από την αρχή με πλήρη συμβατότητα με το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής στο iOS 14.2+. Αυτή η νέα έκδοση νέες δυνατότητες  για τον νέο player, διατηρώντας παράλληλα όλες τις δυνατότητες που έκαναν το tweak τόσο χρήσιμο.

Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Sleepizy tweak στο παρελθόν και δοκιμάσετε το Sleepizy 2 για πρώτη φορά, τότε εδώ είναι μια γρήγορη εισαγωγή. Αυτό το tweak επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να ρυθμίσουν ένα χρονόμετρο μετά το οποίο η μουσική σταματά να παίζει. Εφόσον το tweak ενσωματώνεται στο widget μουσικής του Κέντρου Ελέγχου, μπορείτε να ξεκινήσετε το χρονόμετρο Sleepizy 2 ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή.

 

 Εκτός από τον ορισμό χρονιστών μουσικής, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτό το τσίμπημα για αυτόματες ενέργειες κατά την έναρξη και τη διακοπή του χρονοδιακόπτη, όπως η αυτόματη ενεργοποίηση της λειτουργίας Μην ενοχλείτε, η αποσύνδεση συσκευών Bluetooth ή η εκκίνηση των επιθυμητών συντομεύσεων iOS.

Ίσως  απο τα καλύτερα πράγματα για αυτό είναι ότι αποτελείται από αποθέματα του iOS UI, πράγμα που σημαίνει ότι αισθάνεται σαν εγγενείς λειτουργίες στο iOS.

Με το Sleepizy 2 tweak μπορείτε να κάνετε το iPhone σας να σταματά τη μουσική μετά από συγκεκριμένες ώρες ή αριθμό κομματιών. Προσφέρει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως ικανότητα εξασθένισης της μουσικής μετά από καθορισμένα δευτερόλεπτα από τον χρήστη, να κάνει το tweak να ολοκληρώσει το τραγούδι που παίζει αυτήν τη στιγμή πριν σταματήσει η μουσική και άλλα. Μια πλήρης λίστα των λειτουργιών του Sleepizy 2 είναι διαθέσιμη στη σελίδα περιγραφής του tweak. Όλες οι δυνατότητές του μπορούν να ελεγχθούν από το widget μουσικής του Κέντρου Ελέγχου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sleepizy 2 tweak από το Packix repo, όπου είναι διαθέσιμο για 1,99 $. Το  tweak διατίθεται με έκπτωση 50% για όσους διαθέτουν ήδη το αυθεντικό τσίμπημα Sleepizy . Είναι συμβατό με iOS 14.2 ή μεταγενέστερη έκδοση.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !