Λήξη υπογραφής για iOS 14.4.2

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.4.2 στις 26 Μαρτίου . Αυτή η ενημέρωση είχε τις ακόλουθες σημειώσεις: "Αυτή η ενημέρωση φέρνει σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας. Συνιστάται για όλους τους χρήστες » . Δεν έφερε τίποτα νέο, αλλά ήταν ακόμα σημαντική. Πράγματι, η Apple έχει αναφερει για ένα ελάττωμα ασφαλείας στο WebKit. Αυτή είναι η μηχανή απόδοσης του προγράμματος περιήγησης του Safari. Η Apple είπε ότι το ελάττωμα είχε ήδη αξιοποιηθεί από τους χάκερ πριν διορθωθεί.

Από σήμερα, η Apple υπογράφει τις εκδόσεις του iOS 14.5 και iOS 14.5.1. Είναι επομένως δυνατό να εγκαταστήσετε το ένα ή το άλλο στο iPhone ή το iPad σας. Το πρώτο είδε το φως της ημέρας στις 26 Μαρτίου και είναι σημαντικό. Το δεύτερο είναι πολύ φρέσκο αφού η Apple το κυκλοφορισε χθες .

Η επόμενη έκδοση θα είναι το iOS 14.6. Η Apple έχει ήδη προσφέρει δύο εκδόσεις beta σε προγραμματιστές και δημόσιους υπεύθυνους δοκιμών. Η τελική έκδοση θα πρέπει κανονικά να βλέπει το φως της ημέρας κατά τη διάρκεια του μήνα. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.