Apple iOS 14.5: Οι χρήστες των iPhone ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσουν για τη χρήση του Facebook και του Instagram

0


Ο γίγαντας του Cupertino με έδρα την Καλιφόρνια, η Apple και η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook εμπλέκονται σε μια μεγάλη σύγκρουση, καθώς η Apple ανέφερε ότι πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία Διαφάνειας παρακολούθησης εφαρμογών (ATT) στο
iOS 14.5 . Η Apple εισήγαγε αυτήν τη δυνατότητα στην έκδοση του iPhone OS που κυκλοφόρησε πρόσφατα.  

Αναγκάζει τις εφαρμογές να παραχωρήσουν ένα άμεσο αίτημα σε επίπεδο συστήματος, ρωτώντας τους χρήστες εάν η εφαρμογή μπορεί να τους παρακολουθήσει για προσαρμοσμένες και σχετικές διαφημίσεις. Ο τεχνολογικός γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν τον υποστήριξε, καθώς η εταιρεία πίστευε ότι πολλοί χρήστες ενδέχεται να την απενεργοποιήσουν. Και η λειτουργία θα επηρέαζε αρνητικά την διαφημιστική τους επιχείρηση. Έτσι, το Facebook καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να πει στους χρήστες του iPhone γιατί μπορούν να αφήσουν ενεργοποιημένη την παρακολούθηση εφαρμογών.

Εκτός αυτού, το Facebook αναμένεται να προσθέσει νέες ανακοινώσεις για τις κύριες εφαρμογές του, καθώς και το Instagram. Οι ανακοινώσεις λέγεται ότι λένε στους πελάτες της Apple στο iOS 14.5 ότι η ενεργοποίηση της παρακολούθησης σύμφωνα με την πολιτική διαφάνειας παρακολούθησης εφαρμογών του Cupertino, θα " βοηθήσει στη διατήρηση " των εφαρμογών δωρεάν. Ο ερευνητής Ashkan Soltani δημοσίευσε στιγμιότυπα της οθόνης από χαρακτηριστικά και συμβουλές στο Twitter που βρέθηκαν στην εφαρμογή του Instagram και στην εφαρμογή του Facebook.

Οι ειδοποιήσεις που βλέπουμε στις εφαρμογές Facebook και Instagram εμφανίζουν το ίδιο μήνυμα. «Βοηθήστε να διατηρήσουμε το Facebook / Instagram δωρεάν». Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδοποιήσεις έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλυφθούν πριν από την ειδοποίηση ATT σε επίπεδο συστήματος της Apple. Επιπλέον, οι απαιτήσεις της τελευταίας έκδοσης του iOS και ο τρόπος με τον οποίο το Facebook περιορίζει τη χρήση των δεδομένων των χρηστών, όπως αναφέρεται στις σημειώσεις.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !