AirTag: ένα σφάλμα στην εφαρμογή Εντοπισμός αποκαλύπτει προηγμένες ρυθμίσεις

0


Οι προγραμματιστές της Apple πιθανότατα να ήταν λίγο βιαστικοί όταν ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουν την εφαρμογή των AirTags στην εφαρμογή Εύρεση μου.   Ένας χρήστης  συνειδητοποίησε ότι ένα μικρό "τέχνασμα" επέτρεψε την πρόσβαση σε προηγμένες ρυθμίσεις και πληροφορίες (λειτουργία οικολογικής λειτουργίας της κάμερας, υποστήριξη για τον Taptic Engine, πυκνότητα της κορώνας των σημείων, χωρίς να ξεχνάμε την εξαιρετικά ακριβή απεικόνιση του με τις συντεταγμένες). 

Επομένως, αρκεί να πατήσετε 5 φορές στο όνομα του αντικειμένου (πάνω αριστερά στην εφαρμογή Εντοπισμός) για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την προηγμένη οθόνη, ενώ 5 επιπλέον κτυπήματα σάς επιτρέπουν να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη.



Λόγω της μεγάλης ηρεμίας των στοιχείων αυτής της κρυμμένης διεπαφής, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για σφάλμα της Apple ή μάλλον επίβλεψη των μηχανικών.
Η σύνθετη οθόνη χρησιμοποιήθηκε πιθανώς ως εργαλείο ελέγχου κατά την ανάπτυξη της εφαρμογής, αλλά θα έπρεπε να είχε αφαιρεθεί πριν από την κυκλοφορία.Αναμένουμε τώρα την αντίδραση της Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !