Είναι το Apple Watch Series 3 ξεπερασμένο για το WatchOS 7;

0

Τα Apple Watch Σειρά 3
και οι ιδιοκτήτες τους δεν γιορτάζουν την κυκλοφορία του watchos 7. Και μεταξύ αυτών δυσαρεστημένοι χρήστες είναι μερικοί δημοσιογράφοι, ιδίως εκείνων που προέρχονται από 9to5Mac και WatchGeneration  που διαπίστωσαν ότι η χωρητικότητα αποθήκευσης της Σειράς 3 είναι πλέον ανεπαρκής για να καλύψει τις τελευταίες ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος.   Το Apple Watch Series 3 έχει 8 GB αποθηκευτικού χώρου, το οποίο είναι πλέον ανεπαρκές, ενώ η μετάβαση στο Watch OS 7 απαιτεί ήδη αρκετά gigabyte.

Αντιμέτωποι με αυτήν την κατάσταση, η Apple γενικά συμβουλεύει να αφαιρέσουμε τη μουσική ή άλλο "βαρύ" περιεχόμενο από τη Σειρά 3, περιεχόμενο που θα μπορούσε στη συνέχεια να επανεγκατασταθεί στο ρολόι. 

Ολόκληρη η διαδικασία παραγωγής ενός ενημερωμένου Apple Watch Series 3 γεμάτο από δεδομένα των χρηστών διαρκεί… λίγο χρόνο και ίσως θα ήταν καιρός η Apple να παραδεχτεί ότι η Σειρά 3 δεν είναι πλέον στα σχέδια των εξελίξεων λογισμικού Watch OS,  κι αν αυτό σημαίνει μειωμένη υποστήριξη.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !