Το KeyPlus (+) τελειοποιεί το πληκτρολόγιο του iPhone με περισσότερους από έναν τρόπους

0

Αναμφίβολα η Apple προσφέρει το καλύτερο πληκτρολόγιο για την οθόνη αφής στα smartphone της. Αλλά ίσως ένα από τα πράγματα που τραβά την προσοχή ήταν η σπατάλη χώρου στις συσκευές, ειδικά στο κάτω μέρος της διεπαφής του πληκτρολογίου.  Το Keyplus (Key +) είναι ένα νέο jailbreak tweak από τον προγραμματιστή iOS XCXiao που κάνει πιο αποτελεσματική χρήση του σπαταλημένου χώρου στη διεπαφή του πληκτρολογίου με πιο χρήσιμες εντολές και συντομεύσεις. 

 Αυτά περιλαμβάνουν συντομεύσεις επεξεργασίας κειμένου για κοπή, αντιγραφή και επικόλληση, προσαρμογή της εξόδου των πλήκτρων, γρήγορη εισαγωγή αντικειμένων  και γρήγορη πρόσβαση στη γραμμή των Emoji.  

Ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τακτικά το iPhone ή το iPad για να στέλνετε έγγραφα, σημειώσεις ή πολλά μηνύματα, το Key + έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει την πληκτρολόγηση καθημερινά.

Μετά την εγκατάσταση, το KeyPlus προσθέτει ένα παράθυρο ειδικών προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μπορείτε να το κατεβάσετε με 0,50 $ από το αποθετήριο KeyPlus Packix . Επιπλέον, το Key + υποστηρίζει συσκευές απο το iOS 13 και 14 που έχουν σπαστεί jailbreak.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !