Η Google θα ενεργοποιήσει σύντομα τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους χρήστες από προεπιλογή

0

Η Google κάνει ένα σημαντικό βήμα για να καταστήσει τους λογαριασμούς των χρηστών πιο ασφαλείς. Η εταιρεία σύντομα θα αρχίσει να επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους λογαριασμούς Google από προεπιλογή. 

Δυστυχώς, η παραβίαση δεδομένων, οι παραβιάσεις λογαριασμών και η κακή χρήση των δεδομένων των χρηστών είναι πλέον συνηθισμένο  φαινόμενο. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κωδικού Πρόσβασης, η Google κάνει ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των δεδομένων των χρηστών της. Η εταιρεία θα ζητήσει σύντομα από κάθε χρήστη να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του / της, αποδεχόμενος ένα μήνυμα προτροπής στις κινητές συσκευές του.

 Η Google λέει ότι σύντομα θα αρχίσει να λαμβάνει αυτά τα μηνύματα επαλήθευσης σε 2 βήματα (2SV). Η Google αναφέρει ότι αυτοί οι "κατάλληλα διαμορφωμένοι" λογαριασμοί περιλαμβάνουν αυτούς που έχουν ήδη πληροφορίες ανάκτησης στους λογαριασμούς τους, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου ή ένα δευτερεύον email.

Για να ελέγξετε εάν έχετε email ανάκτησης, αριθμό τηλεφώνου ή ερώτηση συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Google, μεταβείτε στη σελίδα Έλεγχος ασφαλείας της εταιρείας .

"Μοιραζόμαστε πώς κάνουμε ήδη τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης ευκολότερη και ασφαλέστερη και παρέχουμε μια ματιά στο πώς η συνεχής καινοτομία μας δημιουργεί ένα μέλλον όπου μια μέρα δεν θα χρειαστείτε καθόλου κωδικό πρόσβασης."

Η Google αναφέρει ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι η «μεγαλύτερη» απειλή για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Λέει ότι πολλοί χρήστες ενδιαφέρονται να διατηρήσουν μεγάλους κωδικούς πρόσβασης τώρα, με τις αναζητήσεις για το "πόσο ισχυρός είναι ο κωδικός μου" να αυξάνεται κατά 300%. Ωστόσο, διατηρώντας τον ίδιο, μακρύ κωδικό πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς καθιστά τον κωδικό πρόσβασης πιο ευάλωτο, λέει η Google. Αυτή είναι η προσπάθεια της Google να κάνει τους λογαριασμούς χρηστών πιο ασφαλείς το επόμενο διάστημα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !