Η Google θα ενεργοποιήσει σύντομα τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους χρήστες από προεπιλογή

0

Η Google κάνει ένα σημαντικό βήμα για να καταστήσει τους λογαριασμούς των χρηστών πιο ασφαλείς. Η εταιρεία σύντομα θα αρχίσει να επιτρέπει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους τους λογαριασμούς Google από προεπιλογή. 

Δυστυχώς, η παραβίαση δεδομένων, οι παραβιάσεις λογαριασμών και η κακή χρήση των δεδομένων των χρηστών είναι πλέον συνηθισμένο  φαινόμενο. Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κωδικού Πρόσβασης, η Google κάνει ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των δεδομένων των χρηστών της. Η εταιρεία θα ζητήσει σύντομα από κάθε χρήστη να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του / της, αποδεχόμενος ένα μήνυμα προτροπής στις κινητές συσκευές του.

 Η Google λέει ότι σύντομα θα αρχίσει να λαμβάνει αυτά τα μηνύματα επαλήθευσης σε 2 βήματα (2SV). Η Google αναφέρει ότι αυτοί οι "κατάλληλα διαμορφωμένοι" λογαριασμοί περιλαμβάνουν αυτούς που έχουν ήδη πληροφορίες ανάκτησης στους λογαριασμούς τους, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου ή ένα δευτερεύον email.

Για να ελέγξετε εάν έχετε email ανάκτησης, αριθμό τηλεφώνου ή ερώτηση συνδεδεμένη με τον λογαριασμό σας Google, μεταβείτε στη σελίδα Έλεγχος ασφαλείας της εταιρείας .

"Μοιραζόμαστε πώς κάνουμε ήδη τη διαχείριση κωδικών πρόσβασης ευκολότερη και ασφαλέστερη και παρέχουμε μια ματιά στο πώς η συνεχής καινοτομία μας δημιουργεί ένα μέλλον όπου μια μέρα δεν θα χρειαστείτε καθόλου κωδικό πρόσβασης."

Η Google αναφέρει ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι η «μεγαλύτερη» απειλή για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Λέει ότι πολλοί χρήστες ενδιαφέρονται να διατηρήσουν μεγάλους κωδικούς πρόσβασης τώρα, με τις αναζητήσεις για το "πόσο ισχυρός είναι ο κωδικός μου" να αυξάνεται κατά 300%. Ωστόσο, διατηρώντας τον ίδιο, μακρύ κωδικό πρόσβασης για όλους τους λογαριασμούς καθιστά τον κωδικό πρόσβασης πιο ευάλωτο, λέει η Google. Αυτή είναι η προσπάθεια της Google να κάνει τους λογαριασμούς χρηστών πιο ασφαλείς το επόμενο διάστημα.Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !