Η Foxconn θα ξεκινήσει την παραγωγή του
iPhone 13 . Η ομάδα χρειάζεται πολλούς ανθρώπους για να είναι σε θέση να παράγει πολλά μοντέλα και έτσι να επιτρέπει στην Apple να έχει αποθέματα. Γι 'αυτό το λόγο η Foxconn αυξάνει το μπόνους για να προσελκύσει προσωπικό.  

Ο Foxconn είπε ότι οι νέοι υπάλληλοι θα λάβουν μπόνους 7.500 γιουάν (964 ευρώ) εάν εργάζονται για 90 ημέρες και είναι σε υπηρεσία για τουλάχιστον 55 ημέρες. Το ποσό αυτό είναι υψηλότερο από τα 6.500 γιουάν (835 ευρώ) που προσφέρθηκαν στις 26 Απριλίου και τα 6.000 γιουάν (771 ευρώ) που προσφέρθηκαν στις 15 Απριλίου. Το ποσό είναι επίσης υπερδιπλάσιο του μπόνους των 3.500 γιουάν (450 ευρώ) που προσφέρεται στα τέλη Μαρτίου.

Πέρυσι η Foxconn και άλλοι προμηθευτές της Apple χτυπήθηκαν από το Covid-19 με όλα αυτά που συνεπαγόταν. Η Apple έχει επίσης κλονιστεί, ειδικά λόγω του περιορισμένου αριθμού πτήσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Κίνας. Αυτό ανάγκασε την ομάδα να πάρει περισσότερο χρόνο για την ανάπτυξη του iPhone 12. Αλλά η κατάσταση θα πρέπει να επανέλθει στο φυσιολογικό φέτος.

Πράγματι, η Apple θα πρέπει να ανακοινώσει και να διαθέσει το iPhone 13 το Σεπτέμβριο, όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια για τα παλαιότερα μοντέλα. Για λόγους σύγκρισης, η Apple κυκλοφόρησε τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro τον Νοέμβριο του περασμένου έτους και μόνο τον Νοέμβριο για τα iPhone 12 mini και iPhone 12 Pro Max.