Το Apple Music HiFi βρίσκεται στο δρόμο

Αυτό το ποσοστό των 9,99 € / μήνα είναι ίσως η μεγαλύτερη έκπληξη εδώ. Ο διαγωνισμός προσφέρει ήδη προσφορές με ήχο χωρίς απώλειες, αλλά η τιμή είναι υψηλότερη από την τυπική προσφορά. Στην Amazon Music για παράδειγμα, η τιμή είναι 14,99 € / μήνα , σε σύγκριση με τα 9,99 € / μήνα για τη βασική προσφορά. Το ίδιο ισχύει και για τον Deezer. Από την πλευρά του Qobuz, το πακέτο ποιότητας CD διατίθεται στην τιμή των 19,99 € / μήνα.

Ο κύριος ανταγωνιστής της Apple Music είναι το Spotify. Η υπηρεσία ροής έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να προσφέρει μια φόρμουλα HiFi το 2021. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, όπως δεν έχει πει τίποτα για την τιμή. Είναι βέβαιο ότι η άφιξη της Apple Music σε αυτήν την αγορά θα της δώσει ιδέες να είναι τουλάχιστον στην ίδια τιμή.

Η παρουσίαση της προσφοράς HiFi της Apple Music θα ήταν επίσης μια ευκαιρία να δούμε τα AirPods 3 σύμφωνα με το Hits Double Daily. Έτσι μπορεί κανείς να φανταστεί ότι τα νέα ασύρματα ακουστικά θα είναι συμβατά με ήχο χωρίς απώλειες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η έναρξη θα πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες. Δεν υπάρχει πιο ακριβής ημερομηνία προς το παρόν.