Το Loupe φέρνει πίσω το μεγεθυντικό φακό για το iOS 14

0

Με την κυκλοφορία του πιο πρόσφατου iOS 14, η Apple έχει αφαιρέσει μερικές χρήσιμες λειτουργίες στο λειτουργικό της σύστημα. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι ο μεγεθυντικός φακός. Με άλλα λόγια, η Apple σκότωσε τον μεγεθυντικό φακό για πεδία κειμένου στο iOS 13+.   Ευτυχώς, ο προγραμματιστής του iOS  udevs  κυκλοφόρησε ένα δωρεάν jailbreak tweak που ονομάζεται  Loupe, το  οποίο σας επιτρέπει να επαναφέρετε την προϋπάρχουσα λειτουργία του μεγεθυντικού φακού στο iOS 14, εάν έχετε jailbreak για το iPhone ή το iPad σας.

Αναρωτιέμαι ακόμα γιατί η Apple κατάργησε αυτήν τη χρήσιμη λειτουργία από το iOS 14. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης σας δείχνει πώς λειτουργεί το Loupe tweak για το πεδίο κειμένου και την ιστοσελίδα στο iOS 14 μετά την εγκατάσταση.

Προεπισκόπηση Loupe Tweak

Αν και αυτό είναι ένα απλό tweak, προσθέτει ένα παράθυρο προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων για διαμόρφωση μετά την εγκατάσταση. Εκεί μπορείτε να κάνετε τις ακόλουθες αλλαγές.

Ρυθμίσεις Loupe Tweak
  • Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το Loupe tweak, κατόπιν αιτήματος
  • Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του Loupe tweak για προβολή στο Web

Στη συνέχεια, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Respring στην επάνω δεξιά γωνία για να εφαρμόσετε τις αλλαγές που κάνατε.

Ένα από τα πράγματα που συνάντησα ήταν ότι όταν πληκτρολόγησα ένα μήνυμα ή κάτι άλλο, δυσκολεύτηκα να προσπαθήσω να το διορθώσω μετακινώντας τον κέρσορα χωρίς να διαγράψω ολόκληρη τη λέξη. Επίσης, όταν διαβάζετε μια ιστοσελίδα ή επιλέγετε μια πρόταση, θα δείτε ποιο μέρος θα διαλέξετε.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Loupe tweak μπορούν να το κατεβάσουν από το αποθετήριο udevs δωρεάν . Το tweak υποστηρίζει jailbroken συσκευέςsto  iOS 14 Δοκίμασα επίσης στο iOS 14.3 στο iPhone 6S και λειτούργησε καλά. Όπως ανέφερε ο προγραμματιστής, το έχει δοκιμάσει στο iOS 14.3 και ενδέχεται να μην λειτουργεί στην χαμηλότερη έκδοση iOS.



 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !