Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο
, η Apple λανσάρει νέα βραχιόλια Pride Edition για το Apple Watch. Αυτή η κυκλοφορία πραγματοποιείται στις 17 Μαΐου, η οποία αντιστοιχεί στην Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, της Transphobia και της Biphobia (Ελληνικοτατες λέξεις).  

Η Apple υπενθυμίζει σε μια δήλωση ότι το πρώτο βραχιόλι Pride Edition για το ρολόι της κυκλοφόρησε το 2016 και τονίζει ότι τα λουράκια της «ήταν μια ορατή απεικόνιση του τρόπου με τον οποίο η εταιρεία υποστηρίζει μέλη της κοινότητας LGBTQ + και πώς είναι περήφανη σύνθεση» .

Ένα πλεκτό βραχιόλι Pride Edition για το Apple Watch

Υπάρχουν δύο μοντέλα. Το πρώτο είναι το λουρακι μονής πόρπης, σε πλεκτή έκδοση Pride Edition. Η τιμή του είναι 99 ευρώ , με διαθεσιμότητα στο Apple Online Store. Δείτε πώς η Apple το παρουσιάζει:

Χάρη στη μοναδικο υφασμάτινο τέντωμα στα χρώματα της σημαίας του Pride το βραχιόλι Pride Edition Braided Single Buckle είναι εξαιρετικά άνετο και ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση με 16.000 ανακυκλωμένα νήματα από πολυεστέρες που διασταυρώνονται γύρω από εξαιρετικά λεπτές κλωστές σιλικόνης χρησιμοποιώντας μια μηχανή πλέξης υψηλής ακρίβειας και μετά κόβονται με λέιζερ στο επιθυμητό μήκος, για ασύγκριτη άνεση. Το βραχιόλι προσφέρει αίσθηση απαλότητας και υφής στην αφή και είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα. 


Επίσης ένα αθλητικό βραχιόλι Nike

Το δεύτερο λουράκι είναι ένα σπορ μοντέλο με τη Nike ως συνεργάτη. Η τιμή είναι στα 49 ευρώ . Εδώ είναι η περιγραφή του:

Ελαφρύ, αναπνέει και απαλό στην αφή, το Nike Pride Edition Sport Loop είναι υφασμένο νάιλον και διαθέτει ανακλαστικά νήματα εμπνευσμένα από τη σημαία του ουράνιου τόξου και σχεδιασμένο να λάμπει στο φως. Το σύστημα πτερυγίων με άγκιστρο και βρόχο προσαρμόζεται εύκολα και ο μεγάλος αριθμός μικρών βρόχων στην πλευρά του δέρματος σχηματίζει μια μαλακή επιφάνεια που επιτρέπει στην υγρασία να διαφύγει. Στο καπάκι, οι σύνδεσμοι αγκίστρου και βρόχου συνδέονται με ασφάλεια για να εξασφαλίσουν ανθεκτική αντοχή. 


Σημειώστε ότι η Apple ανακοινώνει επίσης μια νέα θεματολογία Pride Edition για το Apple Watch.
Θα είναι διαθέσιμο με μια μελλοντική ενημέρωση του watchOS. Επίσης, υπάρχει υποστήριξη για τη λειτουργία App Clip. Αυτό δίνει στους πελάτες έναν απλό και βολικό τρόπο για άμεση πρόσβαση στη νέα πρόσοψη ρολογιού.