Πως θα κάνετε το κλείστρο της κάμερας να σιγήσει

0


Η εφαρμογή της κάμερας στο iPhone έρχεται με έναν φυσικό ήχο κλείστρου όταν ένας χρήστης πατά το κουμπί του κλείστρου.
Αν και είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να ειδοποιηθεί ένας χρήστης σχετικά με την επιτυχή λήψη φωτογραφιών, μερικές φορές ενοχλείται σε μια συγκεκριμένη κατάσταση.   Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε σε μια ήσυχη αίθουσα ή συνάντηση ή θέλετε να τραβήξετε μια φωτογραφία χωρίς να σας καταλάβουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα θέλατε να θέσετε σε σίγαση τον ήχο της κάμερας στο iPhone σας.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει άμεση εναλλαγή με κάποιο διακόπτη στο iOS για σίγαση του ήχου της κάμερας στο iPhone. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κόλπα, μπορείτε εύκολα να κάνετε σίγαση του ήχου λήψης της κάμερας στο iPhone σας.

Τρόπος σίγασης του ήχου της κάμερας στο iPhone σας

Αρχικά, ας μιλήσουμε για τον επίσημο τρόπο σίγασης του ήχου της κάμερας στο iPhone.

1. Σίγαση του iPhone

Ο γρηγορότερος τρόπος απενεργοποίησης του ήχου κλείστρου της κάμερας iPhone είναι η σίγαση της συσκευής. Μετά από αυτό, όταν τραβάτε μια φωτογραφία, δεν θα ακούσετε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας. Για σίγαση του iPhone σας , πιέστε προς τα κάτω το διακόπτη στην επάνω αριστερή πλευρά του iPhone σας.

χρησιμοποιήστε το διακόπτη σίγασης

Το πορτοκαλί χρώμα μέσα στο κουμπί σίγασης υποδεικνύει ότι το iPhone βρίσκεται σε κατάσταση σίγασης. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα και κάντε κλικ σε μια φωτογραφία. Δεν θα ακούσετε ήχο κλείστρου. Το τέχνασμα λειτουργεί επίσης σε εφαρμογές κάμερας κοινωνικών μέσων τρίτων όπως WhatsApp, Instagram και Snapchat.

Μόλις τελειώσετε κάνοντας κλικ στο τηλέφωνο, μην ξεχάσετε να επαναφέρετε τη θέση του κουμπιού όπως ήταν. Διαφορετικά, δεν θα ακούσετε καμία ειδοποίηση ή ήχο εισερχόμενης κλήσης.

2. Μειώστε την ένταση 

Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μειώσετε την ένταση στο iPhone. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τα κουμπιά έντασης στη συσκευή είτε να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο ελέγχου.

Βήμα 1: Ανοίξτε το Κέντρο ελέγχου στο iPhone σας

Σε iPhone με Face ID (iPhone X και μεταγενέστερη έκδοση), σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά γωνία (δεξιά στο εικονίδιο της μπαταρίας).
Σε iPhone με κουμπί Home, σύρετε προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης.

Βήμα 2: Σύρετε το ρυθμιστικό έντασης στο μηδέν.

Μειώστε την ένταση

Βήμα 3: Ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα και κάντε κλικ σε εικόνες χωρίς ήχο.

3. Χρησιμοποιήστε ζωντανές φωτογραφίες

Ανακοινώθηκαν το 2015, οι ζωντανές φωτογραφίες και είναι εικόνες 3 δευτερολέπτων που μετακινούνται και έχουν ήχο. Όταν τραβάτε ζωντανές φωτογραφίες, δεν υπάρχει ήχος κλείστρου κάμερας.

Ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα και πατήστε στο εικονίδιο Ζωντανή φωτογραφία στην επάνω δεξιά γωνία. Η διεπαφή θα εμφανίσει μια μικρή εναλλαγή Live που δείχνει την τρέχουσα λειτουργία Live Photo. Τώρα προχωρήστε και τραβήξτε φωτογραφίες στη λειτουργία Ζωντανής φωτογραφίας.

ζωντανές φωτογραφίες στο iPhone

Εντυπωσιαστήκατε με τις ζωντανές φωτογραφίες και θέλετε να τραβήξετε όλες τις μελλοντικές φωτογραφίες έτσι; Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone και μεταβείτε στην επιλογή Κάμερα > Διατήρηση ρυθμίσεων > ενεργοποίηση ζωντανών φωτογραφιών .

4. Τραβήξτε φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο

Όπως και κάθε άλλη εφαρμογή κάμερας, μπορεί κανείς να τραβήξει εύκολα φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο . Κατά τη διάρκεια αυτής της λειτουργίας, δεν θα μπορείτε να ακούσετε τον ήχο του κλείστρου της κάμερας. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να τραβήξετε φωτογραφίες κατά την εγγραφή βίντεο.

Βήμα 1: Ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα στο iPhone σας.

Βήμα 2: Μεταβείτε στη λειτουργία βίντεο .

Βήμα 3: Πατήστε στο Κόκκινο κουμπί στο κάτω μέρος για να ξεκινήσει η εγγραφή βίντεο.

τραβήξτε φωτογραφία στην εγγραφή βίντεο

Βήμα 4: Κατά τη διάρκεια της εγγραφής βίντεο, μπορείτε να πατήσετε το μικρό κουμπί κλείστρου για να τραβήξετε εικόνες εν κινήσει.

5. Συνδεθείτε με ενσύρματο ή ασύρματο ακουστικό

Αυτό το hack δεν θα θέσει σε σίγαση τον ήχο του κλείστρου της κάμερας στο iPhone. Αντ 'αυτού, θα εξάγει τον ήχο από τη συνδεδεμένη συσκευή ήχου και όχι από τα ηχεία του iPhone. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι γύρω σας δεν θα ακούσουν τον ήχο της κάμερας όταν τραβάτε μια φωτογραφία.

Εάν έχετε ενσύρματο ακουστικό, συνδέστε το στο iPhone σας μέσω της υποδοχής ακουστικών ή της θύρας Lightning. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα dongle για να συνδέσετε το ενσύρματο ακουστικό στο iPhone. Εάν διαθέτετε ασύρματο ακουστικό Bluetooth όπως AirPods ή Galaxy Buds Pro, συνδέστε τα στη συσκευή.

Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Κάμερα και τραβήξτε φωτογραφίες. Ο ήχος κλείστρου θα ακούγεται στα συνδεδεμένα ακουστικά και όχι στο ηχείο iPhone.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !