Πως να κρύψετε το Jailbreak από τις εφαρμογές που έχετε στη συσκευή σας

0

Τα καταφέρατε και κάνατε jailbreak στη συσκευή σας αλλά παρατηρείτε πως σε κάποιες εφαρμογές αυτό τις κάνει να καταρρέουν όπως για παράδειγμα τραπεζικές η και σε παιχνίδια. 

Φυσικά και το jailbreak είναι απόλυτα νόμιμο αλλά και η καταπολέμηση του είναι απόλυτα νόμιμη από τους προγραμματιστές κάποιων εφαρμογών καθώς αυτό ελευθερώνει πολλές δυνατότητες.
Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε μερικά εργαλεία που μπορείτε να κατεβάσετε για να κρύψετε το jailbreak από αυτές τις εφαρμογές.

Hestia - Δωρεάν

Το Hestia είναι ένα παγκόσμιο bypass tweak ανίχνευσης Jailbreak για το iOS 14 από τον προγραμματιστή iCraze , το οποίο μπορεί να παρακάμψει την ανίχνευση jailbreak σε jailbroken iPhone ή iPad . Είναι η τελευταία εμπειρία στην έννοια παράκαμψης ανίχνευσης Jailbreak, που υποστηρίζει iOS ή iPadOS 11 έως 14. Επιτρέπει στον χρήστη να ενεργοποιεί ή να απενεργοποιεί την παράκαμψη για μεμονωμένες εφαρμογές μέσω του παραθύρου ειδικών προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Η ρυθμιση του tweak είναι απίστευτα απλή.

Τροποποίηση παράκαμψης Hestia jailbreak για iOS 14

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το Hestia κατά παραγγελία και να επιλέξετε τις εφαρμογές που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε την παράκαμψη ανίχνευσης Jailbreak. Επιπλέον, υποστηρίζει όλες τις μεγάλες jailbreaks και δεν απενεργοποιεί το tweak injection όταν είναι ενεργοποιημένο. Σημαντικά, το Hestia δεν λειτουργεί σε επίπεδο πυρήνα όπως τα προηγούμενα τσιμπήματα παράκαμψης ανίχνευσης jailbreak.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το Hestia μπορούν να  το κατεβάσουν το tweak δωρεάν από το αποθετήριο Packix .

Hestia Repo:  https://repo.packix.com/


A-Bypass για iOS 14 - Δωρεάν

Το A-Bypass είναι ένα σούπερ tweak ανίχνευσης Jailbreak που υποστηρίζει εφαρμογές που εκτελούνται στο iOS 14. Εάν σας εμποδίζετε να ανοίξετε εφαρμογές μετά το jailbreak, αυτό το εργαλειο θα σας επιτρέψει να τις ανοίξετε.

Μόλις εγκατασταθεί, το A-Bypass tweak προσθέτει έναν νέο ειδικό πίνακα προτιμήσεων στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, όπου μπορείτε να διαμορφώσετε το tweak. Αυτό το tweak ανίχνευσης jailbreak υποστηρίζει τα εργαλεία jailbreak unc0ver και checkra1n που εκτελούνται στο iOS 14. Για να αποφύγετε την ανίχνευση jailbreak χρησιμοποιώντας το tweak A-Bypass, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή που θέλετε να παρακάμψετε από το παράθυρο προτιμήσεων. Μπορείτε να  εγκαταστήσετε το A-Bypass tweak από το αποθετήριο Merona δωρεάν .

A-Bypass Repo:  https://repo.co.kr/

Σημείωση:  Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, εάν δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε το A-Bypass tweak λόγω σφάλματος εξάρτησης, μπορείτε να προσθέσετε το ακόλουθο αποθετήριο. 

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, το A-Bypass tweak λειτουργεί καλύτερα σε jailbreaks που βασίζονται σε libhooker, όπως οι Chimera, Odyssey, odysseyra1n και Taurine. Ωστόσο, εξακολουθεί να λειτουργεί σε jailbreaks που βασίζονται σε υποστρώματα / υποκατάστατα, όπως το checkra1n και το unc0ver. 


Liberty Lite - Δωρεάν

Το Liberty Lite είναι ένα tweak ανίχνευσης κατά τoy jailbreak για συσκευές  στο iOS 11, iOS 12, iOS 13 και iOS 14. Μπορείτε να διαμορφώσετε το tweak στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και να αποτρέψετε την αναγνώριση του Jailbreak από επιλεγμένες εφαρμογές.

Είναι πολύ εύκολο για εσάς να παρακάμψετε την ανίχνευση jailbreak εγκαθιστώντας το Liberty Lite Tweak στη συσκευή σας. Η τελευταία έκδοση του Anti-Jailbreak Detector λειτουργεί επίσης με συσκευές iOS 14. 

Πώς να παρακάμψετε τον εντοπισμό jailbreak χρησιμοποιώντας το Liberty Lite;

  1. Μεταβείτε στο  Liberty Lite  στην εφαρμογή Ρυθμίσεις
  2. Ενεργοποίηση  Liberty Lite 
  3. Πατήστε στο  Block Jailbreak Detection
  4. Ενεργοποιήστε όλες τις εφαρμογές με τις οποίες πρέπει να παρακάμψετε τον εντοπισμό jailbreak

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το  Liberty Lite μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το Ryley's Repo .

Liberty Lite Repo:  https://ryleyangus.com/repo/

HideJB - Δωρεάν

Το HideJB είναι ένα ισχυρό tweak ανίχνευσης jailbreak Bypass από την  ομάδα TTJB  που μπορεί να παραλείψει την ανίχνευση jailbreak για ορισμένες εφαρμογές στο iOS 14. Μόλις εγκατασταθεί, προσθέτει ένα παράθυρο μοναδικών προτιμήσεων στην εφαρμογή ρυθμίσεων και μπορείτε να διαμορφώσετε το tweak εκεί. Ειδικά, το HideJB διαθέτει λειτουργία ForceTouch Nosub για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε εφαρμογές στο περιβάλλον Safemode.

Όσοι ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν το  HideJB tweak μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν από το αποθετήριο BigBoss.



 

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !