Το Green Pass Tweak σάς επιτρέπει να εμφανίζετε οποιαδήποτε φωτογραφία με μια χειρονομία

0


Συχνά βρίσκεστε σε καταστάσεις όπου πρέπει να εμφανίσετε μια κάρτα εισόδου για να μπείτε σε ένα κτίριο ή να αποκτήσετε πρόσβαση με ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας σε τακτική βάση?
Εάν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε το Green Pass tweak για jailbroken  συσκευές iPhone. 

Με το Green Pass μπορείτε να κάνετε το iPhone σας να εμφανίζει οποιαδήποτε φωτογραφία της επιλογής σας με μια χειρονομία του Activator. Το πώς λειτουργεί αυτό είναι πολύ απλό. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε μια χειρονομία στο Green Pass tweak. Κάθε φορά που εκτελείτε αυτήν τη συγκεκριμένη κίνηση στη συσκευή σας, το iPhone σας θα εμφανίζει την εικόνα που έχετε επιλέξει στην οθόνη. Αυτή η εικόνα μπορεί να είναι της ταυτότητάς σας ή οποιασδήποτε φωτογραφίας που σας αρέσει.

Το καλύτερο πράγμα για το Green Pass tweak είναι ότι μπορεί να εμφανίσει την επιλεγμένη εικόνα σας όπου κι αν βρίσκεστε στο iPhone. Μόλις εκτελέσετε την επιλεγμένη χειρονομία, η εικόνα θα εμφανιστεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εμφανίσετε το Green Pass χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από την τρέχουσα ανοιχτή εφαρμογή.

Ενώ το Green Pass tweak μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε σκοπό θέλετε, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τα ψηφιακά πράσινα πιστοποιητικά που εκδίδονται σε διάφορες χώρες του κόσμου. Μπορείτε να βάλετε το Green Pass στο iPhone σας και, στη συνέχεια, να επιλέξετε το Green Pass Certificate που θα εμφανίζεται στην οθόνη αφού κάνετε μια χειρονομία η ακομη και για το μελλοντικό barcode του εμβολιασμού.


Όταν εμφανίζεται η φωτογραφία Green Pass στην οθόνη, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με αυτήν.
Μπορείτε να την μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος και να το περιστρέψετε όπως θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική εικόνα με παρατεταμένο πάτημα ή να πατήσετε την εικόνα για να την εξαφανίσετε.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε διάφορες ρυθμίσεις που σχετίζονται με το tweak, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης της χειρονομίας, ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης κινούμενων σχεδίων και άλλων.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Green Pass tweak σε οποιαδήποτε συσκευή iOS 13 ή iOS 14. Είναι διαθέσιμο στο repo του Packix δωρεάν.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !