Η Apple αδειάζει τα αποθέματά της για το Magic Mouse 2, το Magic Keyboard και το Magic Trackpad σε γκρι χρώμα.
Το Apple Online Store εμφανίζει τώρα την πρόταση "Ενώ διαρκούν οι προμήθειες".  

Αυτή η απενεργοποίηση για συσκευές γκρι  ακολουθεί τη διακοπή του iMac Pro πριν από δύο μήνες . Αυτά τα Magic Mouse 2, Magic Keyboard και Magic Trackpad είχαν αρχικά σχεδιαστεί για τον επαγγελματικό υπολογιστή all-in-one. Ο μόνος τρόπος για να τα αποκτήσετε ήταν να αγοράσετε το iMac Pro. Στη συνέχεια ήρθε η στιγμή που η Apple κυκλοφόρησε κάθε προϊόν ξεχωριστά, επιτρέποντας σε όλους να τα αγοράσουν.

Επομένως, πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα εάν θέλετε ένα αντίγραφο, πριν από το τέλος τους. Το Magic Mouse είναι διαθέσιμο στην τιμή των 109 ευρώ . Είναι 159 ευρώ για το Magic Keyboard και 159 ευρώ για το Magic Trackpad. Διαφορετικά, υπάρχει πάντα απόθεμα σε αρκετούς μεταπωλητές (για πόσο καιρό;), συμπεριλαμβανομένης της Amazon .

Αυτή η εγκατάλειψη μπορεί σε κάθε περίπτωση να εκπλήξει όταν υπάρχει τώρα το iMac M1. Ο υπολογιστής διατίθεται σε πολλά χρώματα, όπως και τα αξεσουάρ του. Ωστόσο, η Apple θεωρεί πιθανώς το Space Gray Magic Mouse 2, το Magic Keyboard και το Magic Trackpad να σχετίζονται με το iMac Pro, εξ ου και η πρόθεση για την απόρριψη του αποθέματος.