Νέα διακοπή για τις υπηρεσίες iCloud

Οι υπηρεσίες που είναι εκτός λειτουργίας είναι το Compete iCloud και Connection, iCloud Contacts, Find My και iCloud Mail. Η Apple εμφανίζει το ίδιο μήνυμα κάθε φορά: «Μερικοί χρήστες επηρεάζονται. Αυτή η υπηρεσία μπορεί να είναι αργή ή μη διαθέσιμη ».

Όπως συμβαίνει κάθε φορά, η Apple δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες. Ο κατασκευαστής επίσης δεν λέει πότε η κατάσταση θα επανέλθει στο φυσιολογικό. Συνήθως είναι θέμα ωρών. Αλλά η πιο πρόσφατη διακοπή έδειξε ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες.

Η Apple πρόσφατα ανέφερε ότι υπήρχαν προβλήματα με την εφαρμογή Podcasts. Ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Η Apple διόρθωσε μόνο μερικά σήμερα . Αρκεί να πούμε ότι οι χρήστες αντιμετώπισαν εκ νέου προβλήματα για λίγο.

Πρέπει τώρα να ελπίζουμε ότι η αποτυχία με το iCloud θα διορθωθεί αρκετά γρήγορα. Άλλωστε, ορισμένες υπηρεσίες είναι σημαντικές. Ο λογαριασμός είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη σύνδεση και τη διασφάλιση του συγχρονισμού μεταξύ συσκευών. Το ίδιο ισχύει και για τις επαφές. Όσον αφορά τον εντοπισμό, η υπηρεσία επιτρέπει τον εντοπισμό μιας συσκευής και χρησιμοποιείται επίσης για τα AirTags.