Μια μικρότερη εγκοπή για το iPhone 13

Ο Lewis λέει ότι έχει ένα εικονικό μοντέλο του iPhone 13 Pro Max. Βασίζεται σε όλες τις φήμες που κυκλοφορούν και επιτρέπει να έχουμε μια ιδέα για το τελικό προϊόν. Για ενημέρωση, αυτός ο τύπος μοντέλου είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρων για τους κατασκευαστές αξεσουάρ, έτσι ώστε να μπορούν να προετοιμάσουν τις θήκες τους εκ των προτέρων και να τις θέσουν σε πώληση μόλις γίνει διαθέσιμο το νέο smartphone.

Η εγκοπή εδώ είναι στενότερη από αυτήν του iPhone 12. Από την άλλη πλευρά, είναι λίγο υψηλότερη. Οι τέσσερις αισθητήρες του συστήματος TrueDepth είναι παρόντες για τη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου Face ID ειδικότερα. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι το ηχείο βρίσκεται τώρα στο πάνω μέρος. Αυτό μας εξηγεί γιατί η εγκοπή θα μπορούσε να μειωθεί.  


Όσο για το πίσω μέρος, υπάρχουν ακόμα τρεις αισθητήρες φωτογραφιών και ο σαρωτής LiDAR. Αλλά οι αισθητήρες εδώ είναι λίγο μεγαλύτεροι από εκείνους του iPhone 12 Pro και Pro Max.

Δεν υπάρχει άλλη αλλαγή, εκτός από το πάχος που είναι λίγο πιο σημαντικό μεταξύ του μοντέλου του 2020 και του 2021. Αλλά για τα υπόλοιπα, τίποτα δεν αλλάζει με τα κουμπιά έντασης ήχου, το κουμπί ON / OFF και η θύρα Lightning είναι ακόμα στο ίδιο μέρος .