Μια ιστορία στο Instagram συντρίβει τα iPhone σε όλο τον κόσμο

0

Μια ιστορία του Instagram, που έχει πλέον μετατραπεί σε «Ιστορικό επισήμανσης», που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη «@pgtalal» συντρίβει τα iPhone σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του Instagram που προσπαθούν να δουν την ιστορία μένουν με ένα iPhone που έχει καταρρεύσει καθώς το τηλέφωνο δεν φορτώνει την ιστορία και σταματά να λειτουργεί απότομα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια συντριβή του iPhone σε ένα απλό πράγμα όπως μια ιστορία Instagram. Το 2018, ένα σφάλμα χαρακτήρα Telegu δημιούργησε ένα χάος όταν προκάλεσε πολλά iPhone να καταρρεύσουν λόγω του ότι το iOS δεν μπόρεσε να αποκωδικοποιήσει τον χαρακτήρα. Ακόμα και το 2015, ένα σύνολο αραβικών χαρακτήρων προκάλεσε πανικό στην εφαρμογή Μηνυμάτων iPhone.

Η ιστορία του Instagram που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη «@pgtalal» συντρίβει τα iPhone σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνετε κλικ στην ιστορία, θα δείτε την ιστορία με μια γκρι οθόνη με τυχαίο αραβικό κείμενο γραμμένο σε αυτό να φορτώνεται στο iPhone σας. Αλλά το iPhone θα σταματήσει στο μεταξύ να φορτώνει την ιστορία και το τηλέφωνο  δεν θα αποκρίνεται.

Ο κ. Whosetheboss έκανε μια βαθιά βουτιά σε αυτήν την ιστορία και αποκάλυψε πώς αυτή η ιστορία συντρίβει τα iPhone. Μας λέει λοιπόν ότι ο «@pgtalal» δημιούργησε μια ιστορία με δύο εξαιρετικά μεγάλα αυτοκόλλητα. Κανονικά, ένα αυτοκόλλητο έχει ύψος και πλάτος μεταξύ 0 και 1 ίντσας, αλλά τα αυτοκόλλητα που χρησιμοποίησε στην ιστορία είναι πολύ μεγάλα, της τάξης των δέκα εκατομμυρίων ίντσες.

Παρόλο που το Instagram δεν σας επιτρέπει να δημοσιεύετε αυτοκόλλητα μήκους άνω της 1 ίντσας, αυτός ο χρήστης χρησιμοποίησε HTTP Proxy για να αλλάξει χειροκίνητα το ύψος και το πλάτος του αυτοκόλλητου στον διακομιστή του Instagram. Λόγω του ότι αυτό το αυτοκόλλητο είναι τόσο μεγάλο, το iPhone αποτυγχάνει να το αποδώσει και διακόπτεται.

Τι να κάνετε αν συντρίψατε το iPhone σας;

Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να δείτε την ιστορία και να μείνετε με ένα iPhone που έχει καταρρεύσει, μην ανησυχείτε, το iPhone σας μπορεί να αποκατασταθεί σε κανονική κατάσταση λειτουργίας. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επαναφέρετε το iPhone σας.

Βήμα 1. Πατήστε και απελευθερώστε γρήγορα το κουμπί αύξησης έντασης.

Βήμα 2. Τώρα, πατήστε και απελευθερώστε γρήγορα το κουμπί μείωσης έντασης.

Βήμα 3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Το iPhone σας θα πρέπει να εκκινεί κανονικά. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη χρήση του iPhone σας, προσπαθήστε να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή του Instagram.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !