Η Apple δεν έχει αντιπρόεδρο επικοινωνιών εδώ και δύο χρόνια. Ο προκάτοχος της Stella Low είναι ο Steve Dowling, ο οποίος παραιτήθηκε το 2019 και ήταν επίσης υπεύθυνος του τμήματος τύπου. Από τότε, ο Phil Schiller φροντίζει μέρος της ενημέρωσης του τύπου. Ωστόσο, η άφιξη της Stella Low θα αλλάξει το παιχνίδι.

Η άφιξη της Stella Low επιβεβαιώθηκε από την Apple στο BuzzFeed που αναφερει:

Η Stella φέρνει την αξιοσημείωτη εμπειρία και ηγεσία της στις παγκόσμιες ομάδες επικοινωνιών της Apple. Η Apple έχει μια σημαντική ιστορία για να πει - είτε πρόκειται για τα προϊόντα και υπηρεσίες που δημιουργούμε είτε για τον θετικό αντίκτυπο που έχουμε στις κοινότητες και τον κόσμο μας - και η Stella είναι ένας μεγάλος ηγέτης που θα μας βοηθήσει να γράψουμε ιστορία.

Πριν εργαστεί στην εταιρεία του Tim Cook, η Stella Low βρισκόταν στη Cisco όπου κατείχε παρόμοια θέση. Και πριν από αυτή, διαχειρίστηκε τις ομάδες επικοινωνιών της Unisys και της Dell. Έρχεται σε κάθε περίπτωση σε μια πολυάσχολη στιγμή κατά την επικοινωνία, συμπεριλαμβανομένης της κόντρας μεταξύ της Apple και της Epic Games.